19 / 04 / 2024

otomobil fiyatları

otomobil fiyatları

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sunulması talebinde bulundu. İşte Bendevi Palandöken'in konuyla ilgili o açıklamaları...

İkinci el ve sıfır araç almak isteyenler dikkat! Tarih verildi, o aydan sonra... 

Sıfır araçlara yapılan düzenlemeden sonra al-sat yapan vatandaşlar ikinci el araç piyasasından çekildi. Böylece ikinci el araçların fiyatında düşüş yaşandı. Sektör temsilcileri bu düşüşün araç almak için tam zamanı olduğunu belirtti.

Renault da fiyatlarına zam yaptı! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi!

Renault, Eylül 2022 fiyatlarını açıkladı.. Sektörün genelinde olduğu gibi Renault da fiyatlarına da zam yaptı. İşte Renault, Eylül 2022 fiyat listesi.

Otomobil almayı düşünüyorsanız acele edin! Fiyatlar yeniden yükselecek

İkinci elde yeni uygulama öncesi stokların eritilmesi amacıyla tanınan süre 15 Eylül'de doldu. Bu süreçte fiyatlar gevşedi ancak önümüzdeki Kasım, Aralık aylarında yeniden yükseliş bekleniyor.

Skoda Fabia Eylül fiyatlarıyla sürücülere göz kırpıyor. İşte Skoda Fabia’nın 8 Eylül 2022 fiyatları

Skoda Fabia tasarım ve teknolojinin bir araya gelişiyle sürücülere müthiş deneyimler yaşatıyor. Fabia Eylül ayı fiyatlarıyla da alıcılarını bekliyor. İşte Skoda Fabia'nın 8 Eylül 2022 fiyatları

İkinci el otomobil alacaklar müjde! Fiyatlar gevşemeye başladı

"Yüksek fiyat ortamının yavaş yavaş bitmeye başladığını görüyoruz" diyen ODD Başkanı Bozkurt,  2023'te de sıfır otomobilin piyasada bollaşmayabileceğini ancak ikinci el fiyatlarında yavaş yavaş bir gevşeme görülmeye başlandığını söyledi.

Otomobile enerji zammı yolda

Türkiye’de otomobil üretiminde 2021 yılında yüzde 5 olan enerji maliyeti, elektrik ve doğalgaza gelen son zamlarla yüzde 15’e kadar yükseldi.

İşte piyasadaki en ucuz sıfır arabalar…

Ucuz araba almak isteyen vatandaşlar, Eylül 2022 sıfır araç kampanyası için fiyat araştırmaları yapmaya başladı.

Araba alacaklar dikkat! Otomobilde dikkat çeken rakamlar...

Vatandaşlar hem sıfır hem de ikinci el otomobil fiyatları ile ilgili son dakika haberlerini yakında takip ederken yeni bir gelişme daha yaşandı.

Araba alacaklar dikkat! İkinci elde satışlar...

Son gelişmelerin ardından vatandaşlar hem ikinci el hem de sıfır araba fiyatlarıyla ilgili yapılan son dakika haberlerini araştırmaya koyuldu. Getirilen 6 ay ve 6 bin km kuralı sonrası ikinci el araç piyasasının durumu da merak edilmeye başlandı.

Yakıt tüketimiyle iddialı Dacia Sandero 2022'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Dacia Sandero 2022 fiyat listesi, özellikleri, donanım paketleri, opsiyon fiyatları, motor seçenekleri ve yakıt tüketim miktarları oldukça merak ediliyordu. Tek tip motor seçeneğine sahip ve düşük yakıt tüketimi ile dikkat çeken yeni Sandero, bakın kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Otomobilde pazar hareketleniyor ibre ticariye dönüyor

ÖTV'de indirim beklentisi ve taşıt kredilerinde faizlerin yüzde 30’a kadar yükselmesi nedeniyle otomobil piyasası durma noktasına geldi ancak sektör yetkilileri Eylül ayında piyasada hareketlilik bekliyor.

Dizel otomobillerde fiyatlar yüzde 30 düşüyor! İşte o tarih...

Otomobil sektöründe özellikle elektrikli araçların çoğalmasıyla birlikte büyük değişim yaşanmak üzere. İşte detaylar...

Milyonların gözbebeği Volkswagen Yeni T-Roc Ağustos fiyatları resmen açıklandı! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi

Volkswagen Yeni T - Roc Ağustos fiyatları resmen belli oldu. Peki Volkswagen Yeni T - Roc fiyatları kaç TL oldu? En ucuz T - Roc ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Renault'nun en ucuz otomobili Taliant uygun yeni fiyatları ile karşınızda! Renault Yeni Taliant 4 Ağustos 2022 fiyatları

Ağustos ayının gelmesi ile birlikte otomobil firmaları fiyat listesini güncellemeye başladı. Türkiye’de sevilen arabalardan olan Renault Yeni Taliant 2022 Ağustos ayı fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...

Hane geliri 100 bin TL olanlar bile artık takasla yeni otomobil alabiliyor!

Gazeteci Emre Özpeynirci, hane halkı geliri ile otomobil fiyatlarını karşılaştırarak bir açıklamada bulundu. Peki vatandaşlar sıfır otomobil alabilecek durumda mı? İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Otomobil fiyatları ocakta yüzde 2.6 geriledi! 10 yaş ve üzerindeki araçların ilanları arttı

Araba ilan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksine göre ocak ayında fiyatlar yüzde 2,6 daha geriledi.

Bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük! Sudan ucuza otomobil arayanlar hemen bakın!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmeden devam ederken, yeni bir araç sahibi olmak isteyenler de kampanyalı fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Birazdan sizinle paylaşacağımız bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük... İşte o modeller....

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Otomobil fiyatları bir ayda yüzde 5 oranında geriledi...

Yapılan araştırma kapsamında otomobil piyasasında yükseliş yaşayan araç sayısı son aylarda çok sınırlı olarak kaldı. Öyle ki ortalama araç fiyatları bile bir ayda gerileme gösterdi.

Otomobil piyasasında son dakika! İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları!

Yeni yıl ile beraber otomobil fiyatlarında önemli değişiklikler yaşanıyor. Peki fiyatlarda son durum ne oldu? İşte kalem kalem Renault, Volkswagen, Honda ve Chery fiyatları...

Otomobil fiyatları bu sene her çeyrekte yüzde 25 artacak!

Ege Otomotiv Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, otomobil fiyatları ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Torun, fiyatların artacağına dikkat çekti. İşte o açıklama... 

Sıfır otomobil fiyatları için 'akşam bile zam gelebilir' mesajı! Araba almak için bayilere gidenlere fiyat verilmiyor!

2024 yılı ile birlikte otobil fiyatlarına zam geldi. Araç almak isteyenler bayilerin akşam bile zam gelebilir'' diyerek kendilerine fiyat vermediklerini aktardı. Peki bu durum ikinci el araba fiyatlarını da etkiler mi?

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

otomobil fiyatları Haberi

otomobil fiyatları

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, ticaretle uğraşanları yakından ilgilendiren bir çağrı yaptı. Araç fiyatlarını düşürür" diyerek önerisini paylaşan TESK Başkanı Palandöken, ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sunulması talebinde bulundu. 

ÖTV'siz ve KDV'siz araç satışı önerisi gündemde bomba erkisi yarattı. Araba fiyatlarının her geçen gün yükselmesi ve akaryakıt zamları, pek çok insanı zor duruma düşürdü. 

İşte TESK Başkanı Bendevi Palandöken'in araç fiyatlarını düşürecek o önerisi ile ilgili tüm detaylar...

Ticari taşıtlar için bir defaya mahsus ÖTV'siz ve KDV'siz satış imkanı sağlanması önerisinde bulunan TESK Başkanı Bendevi Palandöken, "Daha önce borçlarını ödeyen esnafın sicilinden dolayı krediye ulaşması zorlanıyor. Her kredi almak istediğinde sicili karşısına çıkıyor" açıklamasında bulundu. 

Mynet'te yer alan habere göre; Ticari...