23 / 04 / 2024

otonomi ankara

otonomi ankara

Yaz başında faaliyete geçmesi beklenen Otonomi, Ankara'daki tüm oto galerilerini bir araya toplayarak bir ilke imza atacak. Otonomi projesi sadece Türkiye'nin değil, Ortadoğu ve Avrupa'nın da en büyük otomotiv yaşam merkezi olacak...

Ankara Otonomi Eylül'de açılacak!

Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Ankara’da kapılarını açıyor. Esenboğa yolunda 375 dönümlük alan üzerinde yapımı hızla süren ve Kent’teki tüm oto galerilerini bünyesinde toplayacak OTONOMİ, Eylül’de faaliyete geçiyor.

Otonomi, 850 milyon liraya mal olacak!

5 bin kişilik Otonomi Ankara'da Esenboğa Havalimanının yanı başında inşası devam eden OTONOMİ, bölgede 5 bin kişiye istihdam sağlayacak. Otonomi, yaklaşık 850 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara’nın otomobil AVM’sine doğudan talep geldi!

Ankara’nın otomobil AVM’si Otonomi metrekaresi 2500 TL’den satışa sunuldu. 750 milyon TL yatırımla tamamlanacak projeye en çok Erzurum ve Van’dan talep geldi. Otonomi’nin % 60’ı şimdiden satıldı.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Ankara'daki 2. el satışı yapan galerilerin de Otonomi’ye taşınmalı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, OTONOMİ esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. MASFED, BOD ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç tarafından ağırlanan Özhaseki, esnafın beklentilerini de dinledi...

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi 2 Aralık'ta açılacak!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışını 2 Aralık Cuma saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Ankara'daki 308 otogaleri Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı!

Kent merkezindeki 664 galeriden 308’i Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı. Böylelikle Otonomi’nin kapanacağına dair tartışmalar da son buldu.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Ankara Otonomi’nin yanına açık oto pazarı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

Ankara Otonomi'nin yapımı tamamlandı!

Esenboğa yolu Akyurt Kavşağı'nda 375 dönümlük alanda yapımı tamamlanan Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si Otonomi'de 2. el araçlar için 551 showroom, sıfır araçlar için 10 plaza bulunuyor.

Ankara Otonomi faaliyete geçiyor!

Ankara’da yükselen ve Avrupa’nın en büyük oto AVM’si OTONOMİ, faaliyete geçiyor. OTONOMİ’de 551 showroom ve 10 oto plazanın yanı sıra sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Ankara Otonomi için geri sayım başladı!

Ankara'da yüzlerce galericinin heyecanla beklediği Otonomi için geri sayım başladı. Kent merkezindeki galerilerin büyük kısmı taşındı. Karara uymayanlar için yarından itibaren yasal işlem başlatılacak

otonomi ankara Haberi

otonomi ankara


Yaz başında faaliyete geçmesi beklenen Otonomi, Ankara'daki tüm oto galerilerini bir araya toplayarak bir ilke imza atacak. Otonomi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Niyazi Berktaş,Esenboğa Yolu'ndaki 375 dönümlük bir alanda kurulan Otonomi'nin sadece Türkiye'nin değil, Ortadoğu ve Avrupa'nın da en büyük otomotiv yaşam merkezi olacağını vurguladı. Otonomi'de, 2. el araçlar için 551 showroom ve sıfır araçlar için 10 oto plaza yer aldığını belirten Berktaş " Ankara'nın Emek, Bahçeli, Aydınlıkevler, Cebeci, Kazımkarabekir, Yenimahalle, Demetevler, Turan Güneş Bulvarı, Subayevleri başta trafiğin zaten yoğun olduğu semtlerinde kümelenmiş apartman altı oto galerileri, kaldırımları işgal ediyor, günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Otonomi'nin faaliyete geçmesiyle binlerce araç Ankara trafiğinden çekilecek ve trafik rahatlayacak, mahalleli de rahat bir nefes alacak. Bildiğiniz gibi ülkemizin en büyük sıkıntısı işsizlik. Otonomi...