24 / 04 / 2024

otonomi

otonomi

Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Erkoç: "Otonomi'yi 500 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirdik. Projenin ikinci etabı için bir bu kadar daha yatırım yapacağız" dedi.

Otonomi otel ve AVM ile daha da büyüyecek!

Başkent Otomotivciler Derneği tarafından hayata geçirilen Otonomi’nin başarıyla tamamlanması ile beraber ikinci etap için çalışmalar da başlıyor. Otel ve Alışveriş Merkezi inşa edilecek proje Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Otomotiv Yaşam Merkezi olma özelliğini daha da pekiştirecek.

Ankara'daki galericiler tabelalarını emlak-taşıma olarak değiştiriyor!

Otonomiye taşınmak istemeyen galericiler örgütlenerek yeni bir yola girdi. Ankara'da kayıt dışı çalışan yaklaşık 1000 galeri isim değiştirerek faaliyetine devam etme kararı aldı

Ankara'daki oto galerileri 1 Mart'a kadar Otonomi'ye taşınacak!

Erkoç, ikinci el oto alım satımı yapan oto galerilerinin 1 Mart'a kadar Esenboğa Yolu'nda yapımı tamamlanan 2. el oto alım satım sitesi Otonomi'ye taşınmasına yönelik Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla ilgili açıklama yaptı.

OTONOMİ, siber güvenlik alt yapısı kuruyor!

Ankara’da, 551 showroomu ve 10 oto plazası ile aynı anda 12 bin aracın sergilenebileceği OTONOMİ, D-Link aracılığıyla ziyaretçiler ve showroom sahiplerine siber güvenlikte geleceğin teknolojisini sunacak.

Beşir Atalay Otonomi’yi ziyaret etti!

Kendisinin İçişleri Bakanı olduğu süre zarfında, şehir içi otomobil satışına ilişkin genelgeyi destekleyen Beşir Atalay Otonomi’yi ziyaret etti.

OTONOMİ'nin ilk etabı Haziran 2015'te falaliyete geçecek!

Ankara’da Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşası devam eden OTONOMİ, bölgede 5 bin kişiye istihdam sağlayacak. OTONOMİ’nin ilk etabında yer alan showroom ve servislerinin faaliyete geçirilmesi için geri sayım başladı.

Ankara’nın otomobil AVM’sine doğudan talep geldi!

Ankara’nın otomobil AVM’si Otonomi metrekaresi 2500 TL’den satışa sunuldu. 750 milyon TL yatırımla tamamlanacak projeye en çok Erzurum ve Van’dan talep geldi. Otonomi’nin % 60’ı şimdiden satıldı.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Ankara'daki 2. el satışı yapan galerilerin de Otonomi’ye taşınmalı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, OTONOMİ esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. MASFED, BOD ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç tarafından ağırlanan Özhaseki, esnafın beklentilerini de dinledi...

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Aydın Erkoç: Otonomi'yi 500 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirdik!

Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Erkoç: "Otonomi'yi 500 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirdik. Projenin ikinci etabı için bir bu kadar daha yatırım yapacağız" dedi.

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi 2 Aralık'ta açılacak!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışını 2 Aralık Cuma saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Ankara'daki 308 otogaleri Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı!

Kent merkezindeki 664 galeriden 308’i Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı. Böylelikle Otonomi’nin kapanacağına dair tartışmalar da son buldu.

Ankara Büyükşehir'den Otonomi'ye altyapı desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, oto galerilerinin şehir dışına taşınmasına katkı sağlamak amacıyla, 2. el otomobil galerilerinin taşındığı Akyurt’taki OTONOMİ'ye altyapı desteği sağladı.

Otonomi otel ve AVM ile daha da büyüyecek!

Başkent Otomotivciler Derneği tarafından hayata geçirilen Otonomi’nin başarıyla tamamlanması ile beraber ikinci etap için çalışmalar da başlıyor. Otel ve Alışveriş Merkezi inşa edilecek proje Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Otomotiv Yaşam Merkezi olma özelliğini daha da pekiştirecek.

Ankara Otonomi’nin yanına açık oto pazarı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

otonomi Haberi

otonomi

Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, "Otonomi'yi 500 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirdik. Projenin ikinci etabı için bir bu kadar daha yatırım yapacağız." dedi.


Erkoç, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, merkezin, 5 yıllık bir çalışmanın sonunda faaliyete geçtiğini anlattı. 


Otonomi’yi öz kaynaklarıyla ve 500 milyon liralık bir yatırımla gerçekleştirdiklerini dile getiren Erkoç, projenin ikinci etabı için bir bu kadar daha yatırım yapacaklarını ifade etti.


Karamsarlığa kapılmadan daha çok çalışmaya, yatırım yapmaya, üretmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceklerini vurgulayan Erkoç, projenin geçmişi ve hedefleri hakkında bilgi verdi.


Otonomi'nin 375 bin metrekarelik bir alanda kurulduğunu, 551 showrooma evsahipliği yaptığını anlatan Erkoç, tesisin yüzde 70 doluluk oranına ulaştığına işaret etti. Erkoç, tesisin, satıcı ve alıcıların ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetlerin sağlandığı bir...