19 / 04 / 2024

otoyol adapazarı fabrikası

otoyol adapazarı fabrikası

Iveco marka araçların üreticisi ve ithalatçısı Otoyol şirketinde Koç Holding ile Iveco arasındaki üretime dönük hesapların kapanmasının ardından, Adapazarı'ndaki üretim tesisi 100 milyon dolara satışa çıkarıldı.

FETÖ, Adapazarı Şeker Fabrikası'nı kumpasla ele geçirmiş!

FETÖ'nün, 2008 yılında 65 bin çiftçinin sahibi olduğu Adapazarı Şeker Fabrikası'nı ele geçirmek için fabrika ve kooperatif yöneticileri ile bürokratlara yönelik gerçekleştirdiği kumpas operasyonu 8,5 yıl sonra ortaya çıktı.

Adapazarı Şeker Fabrikası Afyon'a taşınıyor!

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Şeker Kurumu'na başvurarak fabrikanın Afyon'un Emirdağ ilçesine taşınması için onay istedi. Şeker Kurumu Yönetimi'nin seçim sonrası taşınmaya onay vereceği belirtiliyor.

Sakarya'da icradan 15.6 milyon TL'ye satılık kireç fabrikası!

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde taş ocakları ve kargir kireç fabrikası ile 18 bin 800 metrekare tarlanın satışı 15 milyon 662 bin 188,78 TL'ye ihale edilecek.

Sütaş İzmir'de 145 milyon TL'ye fabrika kuracak!

Toyota Türkiye’nin bir türlü netleşmeyen yeni model yatırımı başlıyor. Kasım ayında 1.1 milyar liralık teşvik belgesi alan Toyota, Adapazarı fabrikasında yeni bir model üretecek.

Adapazarı Evrenköy'de kentsel dönüşüm!

Adapazarı'nın deprem riski az, ancak yeni yapılacak otoyol nedeniyle rantı artacak bölgelerinden Evrenköy'de kentsel dönüşüm huzursuzluğu yaşanıyor. Projeyle ilgili bilgilendirilen köy halkı, mağdur olmak istemiyor

Adapazarı Şeker Fabrikasının satışı konusunda sözleşme imzalandı!

Borçları nedeniyle Asya Katılım Bankası AŞ'ye devredilen Adapazarı Şeker Fabrikasının yüzde 98,8'lik hissesinin 182 milyon liraya satışı için Yıldız Holding AŞ ile sözleşme imzalandı.

Asya Katılım Bankası Adapazarı Şeker Fabrikası'nı Yıldız Holding'e sattı!

Asya Katılım Bankası tarafından bugün kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamaya göre Asya Katılım Bankası Adapazarı Şeker Fabrikası'nı Yıldız Holding A.Ş.'ye 182 milyon liraya sattı...

Yıldız Holding Adapazarı Şeker'i satın aldı!

Yıldız Holding, Adapazarı Şeker Fabrikası’nı satın aldı. Adapazarı Şeker Fabrikası yöneticileri ile Yıldız Holding yetkilileri arasında anlaşma sağlandığı ve devir teslim işleminin bugün gerçekleceğini belirtti..

Adapazarı Şeker Fabrikası Mekanik Atölye binası onarım ihalesi!

Adapazarı Şeker Fabrikası sahasında bulunan Mekanik Atölye binasının tadilat ve onarımı işleri 13 Aralık 2012 tarihinde saat 14:30'da ihale edilecek...

Adapazarı Şeker Fabrikası, Bank Asya'ya devredildi!

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Aya: -''Adapazarı Şeker Fabrikası AŞ hisselerinin yüzde 98,80'i Asya Katılım Bankası AŞ'ye devredildi".

Adapazarı Şeker Fabrikası ihalesine teklif gelmedi!

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) tarafından 138 milyon lirayı bulan borç nedeniyle satışa çıkartılan Adapazarı Şeker Fabrikası için yapılacak ihaleye teklif gelmedi

Adapazarı Şeker Fabrikası, 8 Ağustos'ta ihaleye çıkacak!

Adapazarı Şeker Fabrikası’nı Özelleştirme İdaresi’nden satın alan Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) içinde bulunduğu mali darboğazı aşamayınca fabrikayı satışa çıkardı. Fabrikanın ilk ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak

Adapazarı Şeker Fabrikası'na alıcı aranıyor!

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) bir süredir içinde bulunduğu mali darboğazı aşamayınca fabrikayı satışa çıkardı. Fabrikanın ilk ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

otoyol adapazarı fabrikası Haberi

otoyol adapazarı fabrikası

Iveco'nun Eurocargo kamyonlarının da üretildiği, Daily modelinin üst yapısının çatıldığı yüzlerce işçinin çalıştığı Otoyol fabrikasının kapısına satılık tabelası asıldı.


100 MİLYON DOLARA SATILIK


Toplam 346 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Otoyol Iveco fabrikası, bunun 88 bin metrekarelik kapalı alanında üretim yapıyordu. Yıllık 18 bin adet araç üretme kapasitesine sahip fabrikayı Türkiye'de üretim yapan diğer otomotiv şirketleri almak istiyor. Talipliler arasında en sırada yine bir Koç Holding şirketi olan Otokar'ın adı geçiyor. Otokar şirketi, halen yine Adapazarı'nda bulunan tesislerinde askeri ve sivil araçlar üretiyor.


Otoyol'un en büyük taliplileri yine otomotivciler olan tesis için istenen rakamın 100 milyon dolar olduğu dile getirildi. Türkiye'nin pek çok otomotiv markası...