16 / 04 / 2024

Otto

Otto

Santralistanbul'un iki alkollü mekanından biri olan Otto’nun işletmesi 1 ay önce Kadir Topbaş’ın oğluna devredildi

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Blau Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yeliz Caak tarafından kuruldu.

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Abuşoğlu ve Zohreh Najafı ortaklığında kuruldu.

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Turizm Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Otto Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Otto Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Özden ve Erkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Otto Blue Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Blue Mimarlık Dekorasyon Mühendislik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Toker tarafından kuruldu.

Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkmall Internatıonal Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hans Otto Nagel ve Gonca Demir ortaklığında kuruldu.

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mall Invest 1 Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gonca Demir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sarıyer'de kuruldu.

Otto Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Otto Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi, Emrah Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Coşkun Belet Yönetim Kurulu Üyeliğinde 50 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Dudullu Caddesi'nde kuruldu.

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Teknoloji Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sadık Ayhan, Erhan Yavuz, Yener Yıldırım ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Çekmeköy, Ekşioğlu Mahallesi 10.Sokak'ta kuruldu.

Anaterra I Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anaterra I Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı, Alper Eyüboğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Anaterra II Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anaterra II Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Levent Eyüboğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 99 bin 400 TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Sarıyer'de kuruldu.

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Atyrau Bir Emlak Yatırım Anonim Şirketi, Hans Otto Nagel, Levent Eyüboğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Maslak Ayazağa Caddesi'nde kuruldu.

Otto Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Otto Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Recep Ercüment Albayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da Üsküdar, Selami Ali Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Otto Haberi

Otto

Her şey 14-15 Temmuz’da Eyüp’teki Santralistanbul’da düzenlenen Efes One Love Festivali’nden önce Yeşilay Başkanı Muharrem Balcı’nın “Alkollü içki firmaları gençleri hedef alan etkinliğe sponsor olamaz” diyerek etkinliğin iptalini istemesiyle başladı.


Festivalin başlamasına saatler kala Santralistanbul’daki mekânların içki satmayacağını açıklaması tartışmaları büyüttü.


300 KİŞİLİK RESTORAN 

Son olarak da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Allah aşkına, bir üniversitenin içinde restoranlarında alkollü içki satılmasına müsaade edilebilir mi? Öğrenci alkolü alıp kafayı mı bulacak yoksa ilmi alıp kendini mi bulacak?” sözleriyle tepkisini ortaya koydu.


Bu da, Santralistanbul’da içki satmama kararının tek bir etkinliğe yönelik değil, genel bir karar olarak uygulanacağının sinyallerini verdi. Santralistanbul’un 2 alkollü mekânından biri olan Otto Santral’in işletmecisi Nevzat Atasoy ise işletmeyi temmuz ayı itibarıyla devrettiğini söyleyerek, “Yaklaşık 1 ay önce Lokma Gıda’ya işletmeyi devrettim,...