24 / 04 / 2024

Oturma odası dekorasyon fikirleri

Oturma odası dekorasyon fikirleri

Bütün gün dışarıda geçen koşturmalardan sonra insanın evine gelip ayaklarını uzatarak dinlenmesi kadar daha güzel bir şey yoktur. Peki, oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Nelere dikkat etmek gereklidir?

Yatak odasından oturma odasına tüm ev mobilyaları A101’de! A101 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

A101 marketler zinciri her hafta dopdolu katalogla gıda ürünlerin mobilyaya evin her alanında hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturuyor. Öyle ki A101 marketler bu hafta yemek takımından koltuk takımına, bazadan gardıroba evinizin ihtiyacı tüm mobilya ürünleri A101’e geliyor. İşte A101 30 Ekim 2022

İstikbal’den sevindirici haber geldi! İşte, indirimli ürünler! İstikbal 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

İstikbal’den yeni oturma odası alacaklara müjde. Birçok oturma odası takımında çok fiyatlar sizi bekliyor. Koltuk takımları, berjerler, köşe takımlarında görülmemiş indirim. İndirimli fiyatlardan yararlanmak için acele edin. İşte, İstikbal oturma odası 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evleneceklere müjde! Hepsiburada’da çeyiz günleri başladı! Birbirinden uygun fiyatlı çeyiz ürünleri burada…

Evlenecek çiftlerin bir dizi uğraşıdır çeyiz hazırlığı. Bu süreçte ve sonrasında ev ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik bir dizi kampanyalar mevcut. Bunlardan birini de Hepsiburada yaptı. Çok satan beyaz eşyalardan ev tekstil ürünlerine, iç giyimden oturma odasına kadar tüm ürünler uygun fiyatlarıyl

Bahçelievler'deki patlamada çevredeki binalar hasar gördü!

İstanbul Bahçelievler'de 1 kişinin ölümü 10 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama nedeniyle, yan binalarda da hasar meydana geldi. Bir dairenin oturma odasının duvarı yıkıldı.

Kırşehir'de kerpiç ev çöktü: 1 yaralı!

Kırşehir'de kerpiç evin oturma odasının duvarı çöktü. Olay sonucunda evde yalnız yaşayan Başar Algın (45) hafif yaralandı.

Şişli'de yıkım dehşeti! Her şey bir anda oldu!

Şişli'de boş bir binanın yıkımında dehşet meydana geldi. Yıkılan binadan kopan kolon hemen yanında bulunan evin oturma odasına girdi.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

İşte 55 metrekarelik evde yaşam!

Japon mimarlık firması Mizuishi’nin yaptığı 55 metrekare evin görünüşü görenleri şaşırtıyor. Evde ilk katta yatak odası, ikinci katta oturma odası ve oyun odası bulunuyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Avizenette’den ışıldayan aplikler!

Türkiye’de avizenin öncü markası Gökyiğit Pazarlama’nın bünyesinde bulunan Avizenette, modern ve klasik tasarımlarıyla aydınlatma sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. Yeni aplik modelleriyle, oturma odası ve yatak odalarına dekoratif şıklık katıyor.

Oturma odalarında rahatlatıcı bir dekorasyon için neler yapılmalı?

Pastel tonlar insanı rahatlatan renklerdir. Oturma odanızda doğadan gelen toprak tonlarını kullanarak yumuşak ve rahatlatıcı bir dekorasyon hazırlayabilirsiniz. 

Oturma odası dekorasyon fikirleri Haberi

Oturma odası dekorasyon fikirleri


Evimizde en severek geçirdiğimiz zamanlar genelde oturma odasında geçer. Bütün gün dışarıda geçen koşturmalardan sonra insanın evine gelip ayaklarını uzatarak dinlenmesi kadar daha güzel bir şey yoktur. Peki, oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Nelere dikkat etmek gereklidir?


Öncelikle oturma odaları genelde daha küçük olduğu için olabildiğince kullanışlı bir koltuk takımı almanızda fayda var. Özellikle son yıllarda moda olan Köşeli L koltuklar odanızı hem modern gösterecek hem de kullanışlı olması size avantaj saplayacaktır.


Oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Diye merak edenler Oturma odalarında genellikle bir koltuk takımı bir televizyon ünitesi dışında fazla yer kaplayan şeylere pek yer verilmemeli. Açık alanlar yaratık odanın daha büyük ve görünüşlü görünmesini sağlayabilirsiniz. Koltuk takımınız özellikle koltuğun karşısına gelecek şekilde düzenlemeniz daha kolay TV izlemenizi sağlayacaktır. Televizyonunuzu mümkünse cama...