20 / 04 / 2024

ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır

ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Samsung Galaxy A53 BİM'de! Hemen buraya bakın, aman sakın indirimi kaçırmayın!

Samsung Galaxy A53, su ve toza dayanıklı bir telefon modelidir ve BİM mağazalarında bulunmaktadır. Telefonun dikkat çeken özellikleriyle beraber, Galaxy A53'ün BİM'deki fiyatları aşağıda listelenmiştir.

Babalar günü hediyesi önerileri Altınbaş'tan! Yüzde 40'a varan indirimi kaçırmayın! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar güne sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına devam ediyor. Altınbaş'tan babalar günü hediyesi önerileri geldi. Bileklikten, yüzüğe tüm takı çeşitlerinde yüzde 40'a varan indirim devam ediyor. Altınbaş 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Carrefour'un Haziran kampanyası devam ediyor! Tecno Camon 18p telefonda yüzde 10 indirimi kaçırmayın

Carrefour'un Haziran'a özel telefon kampanyası oldukça rağbet görüyor. Tecno Camon 18p telefonlarda CarrefourSA karta özel yüzde 10 indirim sunan Carrefour, bütün indirimli telefonlarını Web sitesinden satışa çıkardı. İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Teknoloji düşkünü babalara Teknosa'dan bomba kampanya! İndirimi kaçırmayın ürünler tükenebilir!

Teknosa'dan babalar gününe özel kampanya bütün teknoloji düşkünü babaları sevindirmek isteyenlerin ilgisini çekti. Tekno Club karta özel sepette alımlarda  yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın. telefon, tablet, akıllı saat ve bir çok üründe kampanya yapıldı.

Vestel'den ankastre kampanyası! Büyük indirimi kaçırmayın! 8 Haziran 2023 fiyat listesi...

Vestel, haziran kampanyalarına mutfaklara şıklık katan ankastre ürünlerle devam ediyor. 3'lü ankastre setlerin yanı sıra ankastre fırın ile ocak alışverişlerinde de indirim uyguluyor. Peki, Vestel Ankastre Set fiyatları kaç TL? 

Carrefour'un bu indirimi kaçmaz! İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Carrefour Xiaomi'nin amiral gemisi Redmi 10C internetten çok ucuza satışa çıkarıldı.  CarrefourSA kart'a özel %12 indirimi değerlendirmek isteyenler haberimize bakabilir. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi

Carrefour'dan Haziran bombardımanı başladı! Samsung Galaxy A03 telefonlarda yüzde 8 indirimi kaçırmayın

Samsung Galaxy A03  giriş seviyesi bir akıllı telefon modelidir ve daha temel özelliklere odaklanmıştır. Carrefour fiyat performans alanında yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. CarrefourSA kart'a özel yüzde 8 indirimin detayları haberimizde.

Korkmaz blender setinde efsane indirim! Acele edin yüzde 33 indirimi kaçırmayın! 28 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Korkmaz A449 Performix Mega Blender Seti, geniş doğrama kapasitesi ve ısıya dayanıklı paslanmaz çelik aparatları ile mutfakta en büyük yardımcınız olur.  Peki, Korkmaz A449 Performix Mega Blender Seti ne kadar?

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Carrefour'dan Samsung M13 telefonlara kampanya! Yüzde 28 indirimi kaçırmayın

Carrefour'un Mayıs kampanyaları, Samsung M13 akıllı cihazlarda devam ediyor. CarrefourSA Kart'a özel yüzde 28 kampanya ile satışa çıkan cihaz kullanıcılarını bekliyor. Fiyat performans telefonlarda yapılan bu avantajı kaçırmayın. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye inanılmaz kampanya! yüzde 38'lik indirimi kaçırmayın

Carrefour'un fiyat performans ürünlerine yaptığı indirimler Mayıs ayında da devam ediyor. Xiaomi Redmi 12C için CarrefourSA Kart'a Özel  yüzde 38 kampanya vatandaş tarafından rağbet gördü.

ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır Haberi

ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır

ÖTV indirimin hangi araçlarda geçerli olacağı araştırılıyor. Bu yönde ortaya atılan pek çok iddia söz konusu. İşte ÖTV indirimine dair merak edilen ayrıntılar…

İLK ARABADA ÖTV İNDİRİMİ VAR MI?

İlk otomobilini alan kişilere 5 yıl satmama koşulu ile ÖTV'siz araç satılacağı yönündeki söylentilere yönelik hala bir kampanya yürütülmüyor, böyle bir çalışma da kamuoyu ile paylaşılmadı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada ilk otomobilini alan gençler için sıfır ÖTV vaadinde bulunmuş sonrasında da iktidara geldiklerinde sıfır araç alımında Özel Tüketim Vergisi'ni yani ÖTV’de sadece lüks araçlarda uygulayacaklarını belirtmişti.

ÖTV'ye baz teşkil eden matrahın artırılması ile olabilecek. Böylece daha yüksek vergi daha yüksek fiyatlı otomobiller için geçerli olurken diğerlerinde oran düşmektedir. ÖTV’ye baz teşkil eden matrah arttırılarak özellikle yerli otomobillerde birkaç modelin...