20 / 04 / 2024

ötv indirimi ne zaman sona erecek

ötv indirimi ne zaman sona erecek

Ekonomiye can suyu olan konut, beyaz eşya ve mobilyada düşürülen ÖTV ile KDV’den yararlanmak için kısa bir süre kaldı. İndirimler, Ramazan ayı ve bayramdan sonra yeniden hızlanan düğün hazırlıkları için önemli destek sağlayacak.

Otomobil alacaklara yüzde 45 indirim müjdesi: ÖTV muafiyetiyle 1 milyon 591 bin TL yerine 884 bin TL ödeniyor!

2023 yılında 1 milyon 4 bin 200 lira olan ÖTV istisnası tutarı, bu sene 1 milyon 591 bin 200 TL oldu. Gazeteci Emre Özpeynirci, resmi X sosyal medya hesabından ÖTV muafiyetinin ne kadar indirim getirdiğini paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Öğrencilerin merakla beklediği vergi indirimi ne zaman gelecek? iPhone fiyatları kaç para olacak?

Cumhurbaşkanı'nın vaadi olan öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı ile alakalı detaylar merakla bekleniyordu. Cumhurbaşkanı'ndan ilk açıklama yapıldı. Peki iPhone fiyatları ne kadar olur? İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? Tarih belli oldu mu? Son dakika gelişmesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesinde üniversite öğrencileri için tek seferliğe mahsus vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alabileceğini duyurmuştu. Peki Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar indirimi ne zaman başlıyor? 

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Deprem bölgesinde sarmalık kıyılmış tütün satışındaki ÖTV oranı yarıya düşecek. İşte detaylar...

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel HD TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?15 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV Evindeki TV'yi yenilemek isteyenler için en uygun fiyatlı TV'yi sizin için araştırdık.  Peki Vestel 55UA9600 55'' 4K Ultra HD TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Axen Android TV'ler ne kadar, en uygun nereden alınır? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Gelişen teknolojiyle birlikte, piyasada farklı özellikte çok sayıda TV yer almaya başladı. Uygun fiyatlı android televizyonlarıyla dikkat çeken Axen, önemli satış rakamlarına ulaşıyor. Peki, android TV nedir, Axen TV hangi markanın?

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

LG’nin 126 Ekran Ultra Smart TV’si indirime girdi mi? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 50 inç – 126 ekran TV’si ev sineması havası veren ekran boyutuyla, net ve hassas görüntünün keyfini çıkarmak için 4k olmayan içerikleri büyük UHD ekranda izleme olanağı veriyor. Uydu alıcılı ve 4K teknolojili LG Smart TV fiyatı ne kadar, kaç TL? LG 126 ekran TV indirime girdi mi? İşte detay

ötv indirimi ne zaman sona erecek Haberi

ötv indirimi ne zaman sona erecek

Ramazan ayı ve bayram sebebiyle durgun geçen düğün alışverişleri başlıyor. Bu dönemde vergi indirimlerinin son tarihi olan 30 Haziran 2019'u unutmayın! Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre, ekonomiyi canlandırmak için çeşitli sektörlerde uygulanan vergi indirimlerinin süresi 31 Mart tarihinde dolmuştu. Fakat özellikle düğün alışverişine çıkacaklara önemli avantajlar sağlayan beyaz eşya ve mobilyada gerçekleştirilen vergi indirimleri 30 Haziran tarihine uzatılmıştı. 31 Mart’tan 30 Haziran’a uzatılan vergi indirimleriyle, beyaz eşyada yüzde 6.7 oranındaki ÖTV sıfırlanırken, mobilyada KDV oranı yüzde 18’den yüzde 8’e indirildi. Vergi indirimi süresine yeni bir uzatma gelmezse, bu tarihe kadar alışverişini yapanlar kârlı çıkmış olacak.

‘Zirve yapacak’

Döviz kurunun dalgalı seyri nedeniyle fiyat artışlarına karşı çare arayanlar için haziran ayı en hesaplı dönem olmuş olacak. Mobilya, beyaz eşya, küçük ev aleti ve züccaciye...