23 / 04 / 2024

ötv indirimi

ötv indirimi

Artan araba fiyatları ile birlikte ödemekte zorlanan vatandaş araç veya ilk arabada ÖTV indirimi gibi beklentilerin içine girdi. Bunun haricinde ise yeni gündem maddesi matrah artırımı ile birlikte vergi düşürülmesi. İki model haricinde de tüm modelleri kapsamış olacak.

Otomobil alacaklara ÖTV müjdesi! İşte fiyatı düşecek modeller

Sosyal medyada ilk otomobilini alacaklara ÖTV indirimi müjdesi iddialarının yayılmasının ardından araç sahipleri veya araç sahibi olmak isteyenler ÖTV iddiasının ne olduğunu merak ediyor. İşte tüm detaylar...

ÖTV indiriminde son dakika! Araçlara ÖTV indirimi geliyor mu?

Son zamanların en çok konuşulan ko0nularından biri olan ÖTV indiriminin vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Araba satışlarında yaşanan düşüş sektörü olumsuz şekilde etkilerken vatandaşları da mağdur etti. İşte ÖTV indirimi ile ilgili son gelişmeler…

Araç alacaklar dikkat: Sadece 2 model kaldı!

Yılbaşından bu güne otomotiv piyasasında yaşanan hareketlilik, araç fiyatlarını da etkisi altına almış durumda. Sıfır otomobil fiyatlarına yapılan Eylül zamlarının ardından gelinen noktada, piyasada satılan neredeyse tüm sıfır otomobiller yüzde 80'lik ÖTV dilimine geçti. İşte detaylar...

ÖTV indirimi gelecek mi?

Resmi Gazete'de yayımlanan ÖTV indirimi düzenlemesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, motorlu araçlardaki özel tüketim vergisi ve matrahlarının alt ve üst sınırını üç katına kadar artırabileceği veya sıfıra indirebileceği duyurulmuştu.

ÖTV indirimi olacak mı? İşte ÖTV indiriminde son durum!

Geride bıraktığımız ay Resmi Gazete'de yayımlanan Özel Tüketim Vergisi düzenlemesi ile indirim yeniden gündeme geldi

Öğrencilere vergi indirimi! İşte 9500 liranın altındaki bilgisayarlar

Öğrencilere 9.500 TL'ye kadar olan bilgisayar modellerinde 5.500 TL vergi indirimi sağlanacak. ÖTV'siz bilgisayar modelleri hangileri? Peki, vergisiz laptop fiyatları kaç lira? İşte vergi muafiyeti ile alınabilecek bilgisayarlar.

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Deprem bölgesinde sarmalık kıyılmış tütün satışındaki ÖTV oranı yarıya düşecek. İşte detaylar...

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

ÖTV indirimi 2023! 2023 ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

ÖTV indirimi olacak mı, var mı 2023? ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023? Cep telefonlarında ÖTV indirimi uygulanacak mı? sorularının cevapları merakla araştırılmaktadır. İşte o yanıtlar!

ÖTV indirimi gelecek mi? Tablet ve telefonlarda ÖTV indirimi olacak mı? Bakanlıktan flaş açıklama...

Telefon ve tablette ÖTV indirimi uygulanacağı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, ÖTV indirimi olacak mı? Bakanlıktan yeni açıklama geldi. İşte tüm merak edilenler...

Bakandan ÖTV sorusuna net yanıt! 2023 ÖTV indirimi olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ÖTV indirimi sorusuna net bir yanıt verdi. İşte detaylar!

Araç almak isteyenler 2023 sizin yılınız olacak! İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

ÖTV indirimi ile araç almayı planlayanlar hummalı bir araştırma içine girdiler. İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bakan Nebati’den ÖTV hakkında beklenen açıkla! Otomobilde ÖTV indirimi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi'nin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte sorulan o sorular!

Hepsi Burada'da kaçıranları üzecek kampanya! Philips TV'lerde 2000 TL'lik indirim... İşte fiyat listesi

Hepsi burada yılın son kampanyalarını duyurdu. televizyonunu yenilemek isteyenler, Philips 55PUS7906 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV ne kadar?  diye aratmaya başladı. 10.000 tl üzeri alışverişlerde 2000 TL indirimi duyan siteye akın etti.

ötv indirimi Haberi

ötv indirimi

İlk arabasını alan kişilere beş yıl sene satmama şartı ile birlikte ÖTV'siz araç satılacağı konusunda Borsa Analisti Serkan Çelik'in yapmış olduğu paylaşım ise otomotiv sektöründe soru işaretlerine sebep oldu. Yapılacak düzenlemenin ise tam olarak bu şekilde gerçekleşmeyeceği düşünülürken yeni formül ise gündem konusu oldu. 

Tüm bunlara göre de ÖTV'siz araba değil matrah ayarı ile birlikte vergi düzenlemesinde ise değişikliklerin yapılacağı öğrenildi. Gazeteci Rahim Ak'ın yapmış olduğu habere göre, artışa geçen kur ve yurtdışı maliyetleri nedeni ile matrah ayarlaması ön plana çıktı. 

Matrah ayarı ile birlikte vergi indirimi çalışmalarında son taslak da iki model hariç bütün modellerin yüzde 80 ÖTV dilimini kapsamış olan otomobil endüstirisinde matrah yükseltilmesi ile birlikte vergi oranının düşürülmesi olduğu öğrenildi.

TGRT’den Göktuğ Efil’in haberine göre; Özel Tüketim Vergisi neticesinden...