16 / 04 / 2024

outlet center izmit anneler günü etkinliği.

outlet center izmit anneler günü etkinliği.

Türkiye’nin ilk outleti Outlet Center İzmit’te, Anneler Günü bol hediyeli ve bol eğlenceli etkinliklerle kutlandı...

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İzmit Minyatür Evler Sergisi başladı!

Outlet Center İzmit’te 03 - 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Minyatür Evler Sergisi halka açık ve ücretsiz olarak sergilenecek.

41 AVM ile Outlet Center arasına yeni köprü geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Eski Gölcük Yolu üzeri Outlet bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasından sonra yayaların geçişi için de çalışma yapacak.

Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Deepo Outlet Center-Mall Of Antalya AVM 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Mall Of Antalya AVM ile Deepo Outlet Center AVM'nin değerleme raporu!

TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.'nin mülkiyetinde bulunan Deepo Outlet Center AVM ve Mall Of Antalya AVM Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı.

Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak!

Nurol GYO’nun İkitelli’de hayata geçireceği AVM yatırımı Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak. Kira ortalaması da piyasanın altında tutulacak.

Kocaeli 15 Temmuz Köprüsü'nden ilk araç geçti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşağın köprü kısmı Bakan Fikri Işık’ın katılımıyla ilk araç geçişi yapıldı.

Kocaeli Outlet Köprüsü bayramdan önce açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşak inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Outlet Center Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Outlet Center mevkiindeki köprülü kavşak inşaatının kuzey anayol köprüsünde cephe panellerinin montajı bu hafta içerisinde tamamlanıyor.

Kocaeli Outlet Center'a köprülü kavşak inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Outlet Center mevkisindeki köprülü kavşak inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Gölcük Yolu Outlet Center çalışmaları sürüyor!

Gölcük Yolu Outlet Center köprülü kavşak, Gölcük Yolu Outlet Center son durum, Gölcük Yolu Outlet Center inşaatı, Gölcük Yolu Outlet Center inşaat çalışmaları,

Kocaeli Outlet Kavşağı'nda ayaklar yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski Gölcük Yolu Outlet Center’da yapımına başladığı köprülü kavşak projesi hızla devam ediyor. Araç trafiğini kuzey-güney yönlü transit hale getirecek olan köprünün ayak çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde projelendirilen köprülü kavşak çalışmaları sürüyor. Kent trafiğine rahatlatacak projelerden biri olan köprülü kavşakta fore kazık imalatları yapılıyor.

outlet center izmit anneler günü etkinliği. Haberi

outlet center izmit anneler günü etkinliği.


Her geçen gün bünyesine yeni bir ünlü markayı katarak, marka karmasını sürekli olarak yenileyen ve geliştiren Outlet Center İzmit; 12 Mayıs 2013 Pazar günü, bünyesinde gerçekleştirilen programla anne ve çocukları ağırladı.

Outlet Center İzmit bünyesinde, 12 Mayıs 2013 Pazar günü gerçekleştirilen Anneler Günü etkinliklerinde; anneler, hem çocuklarıyla hem de birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Gün boyunca çocuklarıyla birlikte; düşürmeden top oynama, düşürmeden hulahop çevirme, tuvalet kâğıdıyla mumya yapma, ip atlama, pişmemiş makarna dizme ve sandalye kapma gibi eğlenceli yarışmalara katılan anneler; Outlet Center İzmit’ten hediye çekleri ve Bernardo gibi mağazalardan da sürpriz hediyeler kazandılar.

Grup Nazar en güzel şarkılarını misafirler için seslendirdi. Maphoytag halk oyunları ekibi en güzel gösterilerini sergiledi. Annelere karanfiller dağıtıldı. Outlet Center İzmit’te çocuklara yönelik çeşitli animasyon gösterileriyle süren Anneler Günü...