28 / 03 / 2024

Oya Zingal hayatı

Oya Zingal hayatı

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen vefat etti!

Yüksek Mimar Safiye Oya Güngen hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su oluyor!

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak.

MRESCO Türkiye Group CEO'su Oya Zingal oldu!

MRESCO Türkiye’de uzun yıllar Ceo görevini yapan Oya Zingal, yeni dönemde grubun tüm şirketlerinin tek yetkilisi olarak yönetimini üstlenerek MRESCO Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak. 

Araplar Türkiye'den ev alıyor!

Kuveytli Murabahat Yatırım Şirketi Mresco Türkiye'nin CEO'su Oya Zingal, gayrimenkul sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Zingal, "Batı'da yükselen ırkçılık dalgası ve yazlık alternatifi gayrimenkul alımında Arapları Türkiye'ye yöneltiyor'' diye konuştu.

Oya Zingal: Körfezli yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi azaldı!

Emlakkulisi.com sektör buluşmalarına katılan Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal, Katarlı yatırımcılar için, Türkiye'nin radardan çıktığını ifade etti...

Gayrimenkul sektörüne harç dopingi!

Emlak satışında tapuda binde 20 olan tapu harçların 30 Eylül’e kadar binde 15’e indirilmesini MRESCO Türkiye CEO’su Oya Zingal değerlendirdi.

Konut yatırımında KDV fırsatı Körfez yatırımcısını sevindirdi!

Konutta KDV oranının düşürülmesi kararını değerlendiren Körfez’in büyük yatırımcısı Mresco Türkiye CEO’su Oya Zingal: ‘’Yatırım amaçlı konut almayı planlayanlar için bu indirim güzel bir fırsata dönüşebilir” dedi.

Mresco Türkiye inşaat sektörüne adım attı!

Mresco Türkiye CEO'su Oya Zingal Dural, "Gayrimenkul sektöründe blok alımlarımızın yanı sıra inşaat sektörüne de adım atmış ve iki projenin ruhsatını almış durumdayız." dedi.

Yabancıya oturma izni konut satışlarını artıracak!

Kuveyt merkezli Mresco CEO'su Oya Zingal Dural, yabancılara satış konusunda getirilecek uzun süreli oturma izni ile konut satışında 5 milyar doları bulan gelirin 10 milyar dolar üzerine çıkabileceğini kaydetti.

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.

MRESCO MUSİAD Fuarı'nda boy gösterdi!

Mekke’deki Hacer Tower’un da yatırımcısı olan MRESCO’nun İcra Kurulu Başkanı Oya Zingal Dural, “Nef Ataköy’de satın alınan 6 rezidans katının ve İstanbul, Trabzon ve Bodrum’da gerçekleştirileceği projelerin detaylarını açıkladı.

Oya Zingal hayatı Haberi

Oya Zingal hayatı


Almanya, Denizli ve İstanbul'da geçen yaşamı, Ege'nin siyah incisi zeytin sektöründe devam eden, şimdilerde de çok uluslu bir iş insanı olarak yaşamını sürdüren Oya Zingal, başarısının sırrının çok çalışmak olduğunu dile getirdi. Sözcü'den Sibel Gülersöyler'in haberine göre, İtalya'da öğrendiği teknik sayesinde zeytinden her sene mahsul almayı başardığını dile getiren Zingal, “Zeytinlikler milli servet, onlara gözümüz gibi bakmalıyız” dedi.

Almanya'da doğup 14 yaşına kadar orada yaşayan Oya Zingal, o senelerde Mudanya'da yaşayan babasının hediye olarak sık sık zeytinyağı gönderdiğini ve bunlar ile vatan hasretini dindirebildiği senelerini anlattı. O dönem ailesinden dinlediği hikayeler ile zeytinciliğe merakının ilk tohumlarının atıldığını dile getiren Oya Zingal, lise yıllarında ise Türkiye'ye dönme kararı almış. Sonrasında ise İstanbul Üniversitesi'nde biyoloji bölümünü kazanması, Zingal'ın hayatının en önemli...