25 / 04 / 2024

oyak dragos satış ofisi

oyak dragos satış ofisi

Oyak Dragos Konutları İstanbul Maltepe'de Omsan Lojistik arazisi üzerinde yükselecek. Oyak İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 4+1'e ve dubleks konutlara yer veriliyor...

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

Oyak 3 Silüet ne zaman satışa çıkacak?

OYAK'ın Başakşehir'de hayata geçirdiği Oyak 3 Silüet projesinin ne zaman satışa satışa çıkacağı merak ediliyor. Dev projenin satışı için Oyak'tan onay bekleniyor...

Nuvo Dragos'taki 17 bağımsız bölümün satışı için protokol imzalandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos projesindeki yer alan 17 adet bağımsız bölümün Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin satın alması ile ilgili protokol imzaladı.

OYAK Dragos fiyat! 

OYAK Dragos fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor...

OYAK Dragos nerede?

OYAK Dragos projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 dubleks ile 5+1 dubleks daireler bulunuyor...

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

Nuvo Dragos'taki 54 bağımsız bölüm 30 Kasım'a kadar satılacak!

SPK, Özderici GYO'da yapılan sermaye artırımıyla ilgili karar aldı. Şirketin Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet bağımsız bölümü 30 Kasım 2019 tarihine kadar satılacak.

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

OYAK Portekiz çimento devi Cimpor’u satın aldı!

Sürdürülebilir büyüme ve dünya markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam eden OYAK, Avrupa’nın en eski ve köklü çimento markalarından olan Cimpor’u satın aldı.

Nest Dragos yeni satış kampanyası 2018!

Nest Dragos yeni satış kampanyası 2018 hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. BGS Nest Yaşam tarafından inşa edilen projede avantajlı fiyatlar ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Nuvo Dragos satış ofisi!

Nuvo Dragos satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özderici GYO imzasıyla yükselen projede Adalar manzaralı ferah ve konforlu 3+1 daireler 2+1 fiyatına alıcılarını bekliyor. 

DKY Dragos satılık daire!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek olan DKY Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. 

DKY Dragos satış ofisi!

DKY İnşaat imzası taşıyan DKY Dragos projesi İstanbul Şehir Üniversitesi Dragos Kampüsü'ne çok yakın mesafede inşa edilecek..

oyak dragos satış ofisi Haberi

oyak dragos satış ofisi

İnşaat alanı 162 bin 513 metrekare olan Oyak Dragos projesi 30 bin 852 metrekare alan üzerinde yükselecek. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde hayata geçirilen Oyak Dragos  projesi Omsan Lojistik arazisi üzerine inşa edilecek. 


Oyak Dragos konut projesinde toplam 414 daire, 156 ofis ve 10 adet dükkan olacak. Oyak Dragos Evleri projesi konum olarak Tugay Yolu Caddesi üzerinde yer alıyor.


Maltepe Oyak Dragos teslim tarihi 2020 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçeneklerine yer verilen Oyak Dragos Konutları üç blok olarak planlandı.


Taban alanı 5 bin 661 metrekare olan Oyak Dragos projesinde A blok 5 bodrum + zemin + 32 normal kat; B blok 5 bodrum + zemin +33 normal kat; C blok ise 6 bodrum+zemin + 27...