29 / 03 / 2024

Öz Merkan iletişim

Öz Merkan iletişim

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emsal Yılmaz tarafından kuruldu.

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim!

Beylikdüzü Vira İstanbul Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vira İstanbul Evleri'nde 2+1 fiyatları 440 bin TL'den başlıyor...

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim!

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kiptaş Maltepe Evla projesinde ön satışlar başladı...

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kameroğlu Metrohome projesinde ön talep süreci devam ediyor...

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Focus İstanbul iletişim için satış ofisiyle 0212 856 02 57 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Metrobüse 1 kilometre uzaklıkta olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 3 etap şeklinde teslim edilecek. Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü satış ofisi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 875 05 01 olarak belirlendi.

Öz Merkan iletişim Haberi

Öz Merkan iletişim

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emsal Yılmaz tarafından kuruldu.

Öz Merkan İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...