26 / 04 / 2024

özak emlak konut sözleşmesi

özak emlak konut sözleşmesi

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Kazlıçeşme projesi için Emlak Konut ile adi ortaklık sözleşmesi imzaladı.

Bizim Mahalle 2. Etap geliyor! Özak GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 1.387 konutluk yeni proje! 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizim Mahalle projesinin 2. etabı için düğmeye bastı. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak ve Emlak Konut GYO arazisinde yükselecek projede 1.387 konut yer alacak.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklif Özak GYO'dan! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklifi Özak GYO verdi. İşte tüm ayrıntılarıyla Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi...

Emlak Konut GYO Büyükyalı'daki 368 bağımsız bölümün satışından 1.1 milyar TL gelir elde etti!

Büyükyalı projesindeki 368 tane bağımsız bölüm, 2 milyar 908 milyon 317 bin TL bedelle Özak Yenigün Ziylan İş Ortaklığı'nca satın alındı. Bu satışın Emlak Konut payı tutarı KDV dahil 1 milyar 76 milyon 77 bin 290 TL oldu. 

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Ayazağa ihalesine katıldı!

Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu, Emlak Konut GYO'nun "İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesine katıldı.

Özak GYO, Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı!

Özak GYO'nun Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve şirketin yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak girişim grubu Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsasının ihalesine katılmadı.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Özak-İnter Yapı Emlak Konut Teşvikiye ihalesine katıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve İnter Yapı İnşaat, Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katıldı. 

Temmuz-Ekim döneminde Emlak Konut satış şampiyonu Büyükyalı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi Temmuz-Ekim döneminde satış şampiyonu oldu.

Emlak Konut Şevketiye ihalesinin 2. oturumuna Özak GYO katılmadı!

Emlak Konut'un İstanbul Bakırköy Şevketiye'deki arsası için gerçekleştirilen 2. oturum ihalesine Özak GYO katılmadı. 

Özak GYO, Emlak Konut Bakırköy arsa ihalesine katıldı!

Emlak Konut'un İstanbul Bakırköy Şevketiye'deki arsası için gerçekleştirilen ihaleye Özak GYO'da katıldı.

Emlak Konut ve GYODER kampanyası yüzde 35 avantaj sağladı!

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

Özak GYO, Emlak Konut Üsküdar arsa ihalesinden çekildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumunda, teşekkür ederek ihaleden çekildi.

özak emlak konut sözleşmesi Haberi

özak emlak konut sözleşmesi

Özak GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


14.03.2014 tarihinde duyusunu yaptığımız Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından ihalesi yapılan "Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'' ile ilgili olarak, ortaklar arasında bugün itibariyle ortak girişim sözleşmesi imzalanmış ve adi ortaklık işletmesi kurulmuştur. Kurulan adi ortaklık işletmesi içerisinde şirketimizin payı %40'tan %54'e yükselmiştir. 


Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgilerine...