16 / 04 / 2024

Özçalışkanlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçalışkanlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçalışkanlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL'lik sermaye ile Muazzez Güzelaydın tarafından kuruldu

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Eda Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Ateş taarfından kuruldu.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Devlet Su İşleri personel alımında Mayıs 2023 müjdesi geldi! Hem sınavsız hem de mülakatsız alımları sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında adeta Mayıs 2023 müjdesi geldi. Merakla beklenen hem sınavsız hem de mülakatsız alımları sakın kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımı için son dakika müjdesi geldi! Hem sınavsız hem mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımları için adeta son dakika müjdesi geldi. Verilen bilgilere göre, hem sınavsız hem mülakatsız alım yapılacak. Aman kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım... Bu personel alımını aman kaçırmayın...

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Özçalışkanlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Özçalışkanlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Özçalışkanlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL'lik sermaye ile Muazzez Güzelaydın tarafından kuruldu. 27 Şubat tarihinde kurulan firmanın iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Özçalışkanlar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizli Mahallesi, Anafartalar Caddesi, Çalışkan Apartmanı, No:5/6...