25 / 04 / 2024

Özcan Deniz ve Feyza Aktan

Özcan Deniz ve Feyza Aktan

Şarkıcı Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan arasında ciddi bir kavga yaşandığı ve Deniz'in yaşadığı son tartışma sonrasında evden ayrıldığı iddia edildi.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanfurt Grup Kurumsal Hizmetler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Deniz ve Onur Deniz ortaklığında kuruldu.

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Deniz ve Baran Deniz tarafından kuruldu.

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Meridyen İstanbul Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de   50 bin TL sermaye bedeli  Özcan Özgen ve Gizem Akova tarafından kuruldu.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanlar Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celil Duman, Özcan Duman ve Serkan Duman ortaklığında kuruldu.

Özcan Deniz'den Feyza Aktan'a villa davası!

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'da Zekariyaköy'deki villasında oturması nedeniyle dava açtı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Özcan Deniz: Feyza Aktan evimi gasp etti!

Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında ev krizi yaşanıyor. Deniz'in iddiasına göre; Aktan, boşanma sonrasında Deniz'in Sarıyer'deki evinden ayrılmadı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Haberi

Özcan Deniz ve Feyza Aktan

Geride bıraktığımız Mart ayında dünya evine giren Feyza Aktan ve Özcan Deniz çiftinin üzerinde karabulutlar dolaşıyor. 

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, bebek sahibi olan çiftin uzun bir süredir tartıştığı ve artık bu tartışmaların dayanılmaz noktaya ulaştığı iddia edildi. 

İddialara göre, son kavgadan sonra Özcan Deniz’in evinden ayrıldı ve İstanbul’da bir otele yerleşti. 

Feyza Aktan bu iddiaları yalanladı ve bu konuların kendi kulaklarına da geldiğini ancak böyle bir olayın olmadığını...