25 / 04 / 2024

Özçelik-İmaj-Tan one tower

Özçelik-İmaj-Tan one tower

Özçelik-İmaj-Tan ortaklığı ile kurulan İTO Yatırım’ın Oran’daki eski milletvekilleri lojmanları arazisinde kalan son parselde yapımına başladığı 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut kulesi ve alışveriş merkezinin adı ‘’OneTower’’ olarak belirlendi

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Gamze Özçelik'ten sel mağdurlarına ev!

Umuda Koşanlar Derneği’yle insanlara yardım eden eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularından sonra bu kez ev yapmaya karar verdi.

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

Gamze Özçelik'ten Arakan’daki mültecilere 25 ev!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu Başkanı Gamze Özçelik, Arakan'da hükümetin zulmünden kaçıp Müslümanların sığındığı mülteci kampında yeni 25 adet ev yaptırdı.

Gamze Özçelik köy hayatını seçti!

Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Eski oyuncu Gamze Özçelik, soba başında çekildiği fotoğrafını "Köy hayatını seçti" notuyla paylaştı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Gamze Özçelik: Evimi satmadım!

Gamze Özçelik, ''Afrikalı çocuklar için evini sattı'' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Özçelik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Mehmet Özçelik: Dönüşümün temelinde insan var!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, dönüşümde insanı odağa alan bir yaklaşımın benimsendiğini aktardı.

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Özçelik-İmaj-Tan one tower Haberi

Özçelik-İmaj-Tan one tower


Tasarımını, uluslararası arenada çağdaş Türkiye mimarlığını temsil etmesiyle bilinen; Kanyon, Sapphire, Levent Loft ve Loft Bahçe gibi İstanbul’a değer katan birçok ödüllü projenin sahibi Tabanlıoğlu Mimarlık’ın yaptığı konut kulesi ve alışveriş merkezinin adı, uzun bir sürecin ardından ortaya çıktı.


Projeyi hayata geçiren Orhan Tan, Ahmet Pelit ve Özkan Özçelik ile ünlü mimar Murat Tabanlıoğlu’nun da bizzat dahil olduğu süreçte, yüze yakın isim masaya yatırıldı. Her isim üzerinde ayrı ayrı müzakere yapan partnerler, projenin her açıdan Ankara’da ‘’bir numara’’ olacağı düşüncesiyle ‘’OneTower’’ ismi üzerinde fikir birliğine vardılar.

İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, projenin her detayı için alanında en iyi isimlerin titiz bir çalışma yürüttüğünü, ‘’OneTower’’ isminin de kapsamlı bir çalışma sonucu ortaya çıktığını belirtti. Projenin, Ankara için birçok ilki içinde barındırdığının altını...