19 / 04 / 2024

Özdemir Şıklaroğlu

Özdemir Şıklaroğlu

Şantiye 216 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Özdemir Şıklaroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim tarihinde Kadıköy, Koşuyolu'nda kuruldu

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Altyapı İnşaat Akaryakıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Muşuk Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Özdemir tarafından kuruldu.

Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini gözaltına alındı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in oğlu ve gelini, eski general Metin İyidil’le birlikte gözaltına alındı…

Bilge Özdemir ile Keleşoğlu Holding iş birlikteliğine son!

Gayrimenkul sektörünün duayeni Bilge Özdemir ile Keleşoğlu Holding, Bilge Özdemir tarafından yürütülmekte olan pazarlama ve satış koordinatörlüğü sonlandı.

Bilge Özdemir'den 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugün " durmak yok, yola devam " konusunu ele alan bir yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Dilek Özdemir, Eroğlu Gayrimenkul Satış Grup Müdürü oldu!

Eroğlu Holding’e bağlı Eroğlu Gayrimenkul'de Satış Grup Müdürlüğü görevine Dilek Özdemir getirildi. Özdemir, son olarak Prosell Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık’ta Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Mimar Züleyha Tatoğlu vefat etti!

Ali Özdemir ve Zeynep Lelarge'nin sevgili anneleri Paul Lelarge'nin biricik annesi Mimar Züleyha Tatoğlu 7 Mart 2016 Pazartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuştu. Cenazesi dün defnedildi.

Özdemir Lacivert Diyet İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Lacivert Diyet İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Demir, Aliye Yağız, Hüseyin Dilaver Dericioğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

Bilge Özdemir gayrimenkul projelerinde lokasyonun etkisini değerlendirdi!

Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir İstanbul'daki gayrimenkul projelerinde lokasyon etkisini değerlendirdi.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevinde çalışmalar başladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevini yeniden yapacaklarını açıklayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı telefonla arayarak, çalışmaların bir an önce hızlandırılmasını istedi.

Mehmet Özdemir Nebioğlu İlkokulu inşaatını inceledi!

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma’ya bağlı Nebioğlu beldesinde ziyaret bulundu.

Özdemir Şıklaroğlu Haberi

Özdemir Şıklaroğlu

Şantiye 216 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Özdemir Şıklaroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Ekim tarihinde kuruldu. 


Şantiye 216 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şantiye 216 Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Koşuyolu Salih Omurtak Caddesi, No:18 Kat:...