19 / 04 / 2024

Özdilek AVM nerelerde var

Özdilek AVM nerelerde var

Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

'Mudanya Özdilek AVM'nin yapı kayıt belgesi hukuksuz' iddiası!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Myrleia Antik Kenti'nde inşa edilen Özdilek AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanılarak alınan yapı kayıt belgesinin, hukuken geçerli olmadığı iddia edildi.

Bursa'da 2700 yıllık antik kent üzerinde AVM çalışması!

Bursa'ya bağlı Mudanya'da 2700 yıllık Myrleia Antik Kenti üzerinde AVM için 'İmar Barışı'ndan yararlanarak Mudanya Belediyesi'nden Yapı Kullanma Ruhsatı alan Özdilek Holding, çalışmalara başladı. 

Özdilek 5 yılda 3 ilde AVM açacak!

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi, beş yılda Niğde, Aksaray ve Amasya şehirlerinde AVM açacak.. 

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

Özdilek Holding AVM yatırımlarını erteledi!

600 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Özdilek Holding, bu yıl da yüzde 20’lik büyüme planlıyor. Firma, avm yatırımlarını 2018 yılının sonuna çekti.

Özdilek Düzce AVM açıldı!

Türkiye genelindeki 14’üncü AVM’sini 12 milyon dolarlık bir yatırımla Düzce’de açan Özdilek Holding, bu yatırımla 225, toplamda ise 8.500 kişiye istihdam sağlıyor.

Media Markt Bursa Özdilek AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt, Bursa Özdilek Özlüce AVM'de mağaza açtı.

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

Özdilek Holding’den Merzifon'a yepyeni bir AVM!

Özdilek Holding, tekstilden AVM'lere, turizmden ev tekstili ve gıdaya kadar pek çok alanda yatırımı olan. Türkiye'nin önemli gruplarından biri.

Özdilek AVM nerelerde var Haberi

Özdilek AVM nerelerde var

Bursa'da kurduğu küçük havlu dükkanını ev tekstili sektörünün en önemli oyuncularından biri haline getiren Hüseyin Özdilek, son dönemde sanayinin yanı sıra AVM işine yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor. 


Geçen yıl eylül ayında Levent'te Özdilekpark AVM'yi açan grup, yaklaşık bir yıldır tamamen bu projeye odaklanmış durumdaydı. AVM’nin altyapısını oturtan grup, yeni projelere start vermeye hazırlanıyor.


Önümüzdeki üç yılda yaklaşık 150 milyon dolarlık yatırım planlayan Özdilek, 2016 sonunda Bursa'da 60 bin metrekare büyüklüğünde bir AVM açmaya hazırlanıyor. 


2015'te reel olarak yüzde 12, yeni şubelerle yüzde 20 büyüyeceklerini söyleyen Özdilek Perakende Operasyonları Genel Müdürü Sertaç Ünal, "2016 sonunda Bursa'da açacağımız AVM'de ortalama 150 mağaza bulunacak ve...