25 / 04 / 2024

Özdilek AVM niğde

Özdilek AVM niğde

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi, beş yılda Niğde, Aksaray ve Amasya şehirlerinde AVM açacak.. 

Özdilek AVM Niğde'de açılacak!

Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor.

Niğde’ye AVM geliyor!

Türkiye'de birçok vatandaş alışveriş yapmak istediği zaman AVM'leri tercih ediyor, Şimdi de hiç AVM'si olmayan Niğde'ye AVM geliyor.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı, Başkan Akdoğan, Niğde’ye AVM yapılacağının müjdesini verdi.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu'nun öğrencilerini ziyaret etti. Akdoğan, Niğde’ye 2 yıl içinde Alışveriş Merkezi (AVM) yapılacağını söyledi.

Özdilek AVM Niğde'de açılacak!

Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor.

Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler!

Özel günlerde hazırladığı etkinliklerle dikkat çeken Özdilek Avm'de bu kez Anneler Günü'nde çok özel anlar yaşanacak. Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler yer alacak.

Bursa Özdilek AVM Nilüfer'e geliyor!

Özdilek Alışveriş Merkezleri Ve Tekstil Sanayi A.Ş. tarafından, Bursa Nilüfer'de kendi arazisi üzerinde Bursa Özdilek AVM projesi hayata geçirecek. Bursa Özdilek AVM'nin 12 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Özdilek çekilişi İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi!

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi!

Özdilek Alışveriş Merkezi, gelenek haline getirdiği konserlerine muhteşem bir şov ve muhteşem bir konserle bir yenisini daha ekliyor. Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi gerçekleştirilecek.

Mehmet Ergün Turan, Niğde ve Nevşehir’deki dönüşümü yerinde inceledi!

TOKİ’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerini yerinde takip eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Niğde ve Nevşehir’deki proje alanlarında incelemelerde bulunarak, Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları hakkında bilgi aldı...

Niğde Altunhisar'da 2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Akaryakıt Satış İstasyonu Özel İdare Müdürlüğü, Niğde Altunhisar Yakacık Köyü'nde yer alan akaryakıt istasyonunu 2 milyon TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi 27 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak...

Niğde Altunhisar'da 2 milyon TL'ye satılık petrol binası ve sosyal tesis!

Niğde İl Özel İdaresi tarafından, Niğde Altunhisar Yakacık Köyü'nde yer alan petrol binası, sosyal tesis ve arsası 2 milyon TL bedelle 27 Ağustos'ta ihale ediliyor...

Niğde Üniversitesi 33.5 milyon TL'lik öğrenci yurtları ve sosyal tesis ihalesi!

Niğde İl Özel İdaresi, Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi içerisinde kat karşılığı öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı işini 33 milyon 591 bin 600 TL bedelle ihaleye çıkardı...

Doğuş Gayrimenkul Gebze Center AVM'nin değerleme raporunu yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul Gebze Center AVM' nin değerleme raporunu yayınladı.

Özdilek AVM niğde Haberi

Özdilek AVM niğde

2015 yılı sonunda 984 milyon lira olan cirosunu 2016 yılında yüzde 18,3 artışla 1 milyar 164 milyon liraya taşıyan Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi, holdingin faaliyet gösterdiği diğer sektörlerle tam bir sinerji yakalıyor. Özdilek beş yıl içinde Niğde, Aksaray ve Amasya şehirlerinde de olacak.

Fortune Dergisi'nin haberine göre 1971 yılında sanayi sektörüne giren Özdilek, 8 bin 500 çalışanı ile alışveriş merkezleri, havlu-bornoz ve ev tekstili üretimi, perakende mağazacılık,  turizm, inşaat, sigortacılık ve hava taksi sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Özdilek Holding’in perakende mağazacılık yolculuğu 14 alışveriş merkezi, 20 hipermarket, kendi AVM’leri dışında yer alan 17 departman mağaza, 117 ev tekstili satış noktası ile devam ediyor. Net satış gelirlerini 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 18,3 oranında arttırarak Fortune 500 listesinde...