24 / 04 / 2024

özdilek çekilişleri

özdilek çekilişleri

Türkiye'de perakende firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Kiptaş Karanfilköy projesinde kura çekilişi yapıldı!

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi, 1.361 konut ve 132 ticari birim olmak üzere 1.493 bağımsız birimden oluşan dev projede kura çekilişleri yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Arnavutköy Yenişehir Evleri 2023 kuralarında son dakika!

THY Emlak Konut GYO 2023 kura çekilişleri ne zaman yapılacak? Arnavutköy Yenişehir Evleri 2023 kuralarında son dakika... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

TOKİ resmen duyurdu! Paralar ne zaman ve nereden geri alınacak?

TOKİ’den, yapılan kura çekilişleri ile sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşların bir bölümü isimlerinin çıktığını görünce sevinçten havalara uçarken, adı listede olmayanlar için de iyi bir haber geldi. Çünkü yatırılan paralar iade ediliyor.

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

TOKİ İstanbul 2023 kuralarında son dakika! Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. İşte Başakşehir, Tuzla, Esenler, Silivri, Çatalca, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında kura çekilişleri merakla takip ediliyor. TOKİ 7-14 Şubat il il kura takvimi açıklandı! Peş peşe tarihler belli oldu! İşte Şubat ayı yeni takvim...

Kocaeli İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekilişleri tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan ve ev almak isteyen binlerce kişinin yüzünü güldüren "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kocaeli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri belirlendi.

TOKİ başvuru sonucunu nasıl öğrenirim? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekilişleri hala devam ediyor. Kurada ismi çıkan vatandaşlar bazı sorularına yanıt arıyor. İşte o sorular ve yanıtları…

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak 2023 TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ Sosyal Konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesi çerçevesinde il il kura çekimleri tam gaz devam ediyor. TOKİ 2023 kura takvimi resmen belli oldu! Peş peşe yapılacak 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ'nin il il kura takvimi gün gün peş peşe çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsayacak?

TOKİ kura çekilişlerinin beşinci etabı açıklandı. TOKİ'nin il il kura takvimi gün gün peş peşe çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illeri kapsayacak?

özdilek çekilişleri Haberi

özdilek çekilişleri

Türkiye'de perakende sektörünün öncü firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. 09 Ekim'e kadar Özdilek Alışveriş Merkezleri'nden, mağazalarından, ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve tek seferde 75 TL ve katlan alışveriş yapanlar 3 adet BMW 3.16i Sedan, 43 adet iPhone 5s 16GB, 43 adet iPad An- 16GB wifı+4g, 43 adet HP Tablet PC ve 43 adet Sharp 127 ekran (50") Led TV kazanma şansını yakalıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler, fişleri ile birlikte katılım noktasına başvurarak kayıtlarım yaptırıp çekilişe katılmaya hak kazanabilecekler. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 



Yeni...