25 / 04 / 2024

özdilek mağazaleı 2014

özdilek mağazaleı 2014

Türkiye'de perakende firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Media Markt Bursa Özdilek AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt, Bursa Özdilek Özlüce AVM'de mağaza açtı.

Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek AVM İzmir, hafta içi her gün saat 08:30 ile saat 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek İzmir Kurban Bayramı'nda açık mı? Özdilek AVM İzmir bayramda kaçta açılır? Özdilek İzmir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Bursa, hafta içi her gün saat 08:30 ile saat 23:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek'in 2014 cirosu 1 milyar 150 milyon TL!

Alışveriş merkezleri, ev tekstili üretimi, perakende mağazacılık, turizm - otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Özdilek, Özdilek Grup şirketlerinin 2014 yılı toplam cirosu 1 milyar 150 milyon TL'dir.

Özdilek Levent'teki yatırımı 2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor!

TÜRKİYE'NİN marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek, Eylül ayında İstanbul'da dev bir yatırıma imza attı.

Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası 29 Nisan'da açılıyor!

2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde "Avrupa'nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen ve ilk mağazasını Aralık 2014'te Bebek'te açan Palivor Çiftliği Nişantaşı Mağazası'nı 29 Nisan'da açıyor. Açılış kokteyline Emre Oral ve Kerem Oral ev sahipliği yapacak.

Niğde Sosyal Yardımlaşma Vakfı 25 aileye ev verdi!

Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü, Niğde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak, 2014 yılında 25 ihtiyaç sahibi aileye barınma yardımında bulunulduğunu söyledi.

Özdilek River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Bellona bu yıl 35 yeni mağaza açacak!

Bellona’nın geleneksel bayiler buluşması Antalya Rixos Otel’de yapıldı. Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, 2014’te Bellona için mağazalaşma atağına geçtiklerini ve 40 yeni mağaza açtıklarını söyledi.

Kiğilı Çin'deki mağaza sayısını 4'e çıkaracak!

2014'te yüzde 22 büyüyen Kiğılı, bu yıl gözünü yurtdışına dikti. Çin'de iki olan mağaza sayısını yıl sonunda dörde çıkarmayı planladıklarını söyleyen CEO Suerdem, "300 milyon zenginin yaşadığı Çin, bizim için çok cazip bir pazar" dedi

özdilek mağazaleı 2014 Haberi

özdilek mağazaleı 2014

Türkiye'de perakende sektörünün öncü firmalarından biri olan özdilek Alışveriş Merkezleri 43'üncü yılında müşterilerine hediye kazanma şansı veriyor. 09 Ekim'e kadar Özdilek Alışveriş Merkezleri'nden, mağazalarından, ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve tek seferde 75 TL ve katlan alışveriş yapanlar 3 adet BMW 3.16i Sedan, 43 adet iPhone 5s 16GB, 43 adet iPad An- 16GB wifı+4g, 43 adet HP Tablet PC ve 43 adet Sharp 127 ekran (50") Led TV kazanma şansını yakalıyor. Kampanyaya katılmak isteyenler, fişleri ile birlikte katılım noktasına başvurarak kayıtlarım yaptırıp çekilişe katılmaya hak kazanabilecekler. Kampanya çekilişi 15 Ekim 2014 talihinde saat 12:30'da İzmir Özdilek Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 



Yeni...