27 / 04 / 2024

ÖzdilekPark AVM adres

ÖzdilekPark AVM adres

Özdilek Park AVM, 40 bin metrekare kiralanabilir alan, 5 kat ve 145 adet mağaza ile İstanbul’un en işlek bölgelerinden biri olan Levent’te eylül ayında açılacak.

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda'ya nasıl gidilir? 10 Burda adres!

1.200 kişiye istihdam sağlayacak olan 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda'ya nasıl gidilir? İşte 10 Burda adres bilgisi...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. Holdingin ÖzdilekPark konseptine sahip üçüncü AVM yatırımı olan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, toplam 20 bin metrekare kiralanabilir alan, 4 kat ve 55 adet mağazası ile 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor.

ÖzdilekPark AVM'de Baumit ürünleri kullanılacak!

Eylül 2014'de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM'de yüksek performans avantajları ile pek çok projenin tercihi olan Baumit ürünleri kullanılacak.

H and M, ÖzdilekPark AVM'de mağaza açıyor!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M, ÖzdilekPark AVM'de açılıyor. Yarın yapılacak olan açılışta, açılış nedeniyle H&M ilk 100 kişiye yüzde 20 indirim hakkı verecek.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

Bursa Özdilekpark AVM yıl sonunda açılacak!

Bursa'ya milyon dolarlık yatırım Türkiye'nin birçok ilinde alışveriş merkezleri açan Özdilek, Bursa'ya 40 milyon dolarlık yatırımla 2016 yılı sonunda Özdilekpark'ı kazandıracak.

ÖzdilekPark AVM adres Haberi

ÖzdilekPark AVM adres

Ziyaretçi ve kiracılarına kolaylıklar sağlayan teknik altyapıyla tasarlanan ÖzdilekPark’ta, 13 adet yük ve servis asansörü, ziyaretçilerin rahat ve kolay dolaşımını sağlamak üzere 6 ziyaretçi asansörü ve 40 yürüyen merpen bulunuyor.


Metro bağlantısı sayesinde AVM ziyaretçileri, dış alana çıkmadan, herhangi bir bağlantı yoluna gerek duymadan metro ile Kartal ve İstanbul Atatürk Havalimanı güzergahı gibi hatlara...