27 / 04 / 2024

özel lojistik köy

özel lojistik köy

Türkiye'nin ilk özel lojistik köyü İzmit Köseköy'de kuruluyor. Projenin maliyeti 175 milyon doları buluyor...

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Kıyı Yaşam Nefes'te lansmana özel fırsatlar! 400 bin TL'ye tiny house arazisi!

Kıyı Yaşam Nefes projesinde altyapılı araziler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan arazilerin teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Turkcell Pasaj'dan karne gününe özel bilgisayarlarda büyük kampanya! İndirimi kaçırmayın! 30 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Turkcell Pasaj'dan karne gününe özel bilgisayarlarda büyük kampanya şimdi başladı! İndirimli fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, Turkcell Pasaj'da bilgisayar fiyatları ne kadar? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Gizem Karaca: İzmir'deyim, köy hayatı yaşıyorum!

Evlenip İzmir'de yaşamaya başlayan Gizem Karaca önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Güzel oyunca köy hayatını çok sevdiğini anlattı.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Samsun Lojistik Köy'ün inşaatında sona gelindi!

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili, Acara TSO Başkanı Tamaz Shavadze ve beraberindeki heyet Samsun'daki Lojistik Köy’ü gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Samsun Lojistik Köy şantiyesinde 300 kişi çalışıyor!

Samsun Tekkeköy'de inşa edilen Lojistik Köy Projesi'nin şantiyesinde 300 kişi çalışıyor. Şantiyenin tek kadın çalışanı olan makine mühendisi Esra Kendüzler, "İnşaattakiler bana 'süslü şef' " dedi. 

Samsun Lojistik Köy projesinde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köy projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

özel lojistik köy Haberi

özel lojistik köy

Türkiye’nin ilk özel lojistik köyü İzmit Köseköy’de kuruluyor. 800 dönümlük arsada planlananTürkoloji Lojistik Köyü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bordemir, projede 350 bin metrekarelik kiralanabilir depo ve ofis alanlarının bulunduğunu söyledi. Bordemir, bu alanların 3 bin ile 40 bin metrekare arasında farklı büyüklükte 56 bağımsız bölümden oluşacağını anlatarak, lojistik köyü yaklaşık 3.5 yılda tamamlamayı planladıklarını ifade etti. İnşaatın yapımını taleplere göre etaplar halinde ilerleteceklerini vurgulayan Bordemir, “Belirli yapı bölümlerini ihale ederek ilerleyeceğiz. Çünkü gerçekten büyük bir alan ve sadece inşaat yatırım maliyeti 175 milyon doları buluyor” dedi.


Büyük çapta ithalat ve ihracat yapan firmalardan ciddi talepler geldiğini anlatan Bordemir, “Çünkü burası çok kısa zamanda Türkiye ve Orta Doğu’nun lojistik üssü olacaktır”...