24 / 04 / 2024

özelleştirme dairesi muş arsa

özelleştirme dairesi muş arsa

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Özelleştirme İdaresi, 7 ildeki gayrimenkulleri 48 ay taksitle satıyor! İhalesi 13 Eylül'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satış yoluyla özelleştiriyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

Muğla'daki taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

Muğla Bodrum'dkai Gökçebel ve Bitez mahallelerindeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 4 ilde özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla, Antalya, Bursa ve Ankara'da bulunan toplam 5 taşınmazı özelleştirecek. Özelleştirme ihalesinin bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi binaları özelleştirme kapsamında!

Ondokuz Mayıs Üniversitesine yapılan tahsisin taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmaması sebebiyle kaldırılmasına ve Samsun Bafra ilçesi, Elifli Mahallesi, Ortamahalle Mevkiinde bulunan taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

özelleştirme dairesi muş arsa Haberi

özelleştirme dairesi muş arsa


Özelleştirme Yüksek Kurulunun 16.07.2012 tarih ve 2012/104 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı 3 arsa için 5 milyon 713 bin TL teklif veren YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat Nakliye Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Ltd. Şti. sözleşme imzalayacak.



TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih          :   21/7/2014


Karar No   :   2014/68


Konu          :   Muş ilinde bulunan


                        taşınmazların özelleştirilmesi


Özelleştirme Yüksek Kurulunca;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığının (İdare) 09.05.2014 tarih ve 3458 sayılı yazısına istinaden;


Özelleştirme Yüksek Kurulunun 16.07.2012 tarih ve 2012/104 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel...