26 / 04 / 2024

Özen Kuzu devlet desteği yorumu

Özen Kuzu devlet desteği yorumu

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ile Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, ev almak isteyenlere devletin vereceği 15 bin TL’lik desteği yorumladı.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dakum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Özen Kuzu: Ülkemiz yatırım için ideal bir yer!

Yurt içindeki büyük projelerinin yanı sıra yurt dışında da birçok taahhüt projesi gerçekleştiren Kuzu Grup, bu yıl tüm enerjisini devam eden projeleri üzerine yoğunlaştırıyor.

Konut stoku yıl sonuna kadar eriyecek!

Asya, Afrika ve Avrupa olmak üzere üç kıtada faaliyetlerini sürdüren Kuzu Grup, altyapı, üstyapı, inşaat ve işletme işleri yapıyor. Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu, tüm enerjilerini mevcut projelere yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Konut kredi faiz oranları yüzde 1'in altına inmeli!

Türkiye’nin en büyük inşaat gruplarından birisi. Özellikle geliştirdiği lüks konut projeleriyle dikkat çekiyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yeni dönemde yurt içi ve yurt dışında prestijli ve markalı projelere imza atmaya devam edeceklerini söylüyor...

Özen Kuzu: Konut almanın tam zamanı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Özen Kuzu, hayata geçirdikleri projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek verdiklerini söyleyen Kuzu, konut almak için en uygun zamanının olduğunu söyledi.

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Özen Kuzu'dan 15 Temmuz mesajı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, 15 Temmuz mesajı yayınladı. İşte Kuznu'nun darbe girişiminin ikinci yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklama....

Özen Kuzu'dan Murat Kurum'a tebrik!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO'nun Başkanı Murat Kurum'un 66.hükümetin Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Özen Kuzu devlet desteği yorumu Haberi

Özen Kuzu devlet desteği yorumu

Ev almak isteyenlere devletin vereceği 15 bin TL’lik destek için Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ile Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun'un görüşlerini paylaştı. 


Konut sahibi olma isteği canlı tutulacak


Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu 

Konut sahibi olmak isteyenlere devlet katkısının gündeme gelmesi, bu konuda adım atmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik teşvik edici bir uygulama. Genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde ilk defa konut yatırımı düşünen kişilere devletimizin vereceği 15 bin TL ek destek, reel piyasa şartlarında bakıldığında bu kişilere ciddi bir kolaylık sağlayacak. Sektörün hareketlenmesi açısından da önemli bir adım olan uygulama ile konut sahibi olma isteği canlı tutulacak. 


Orta gelir grubuna hitap ediyor


Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun

Konut satın almak...