19 / 04 / 2024

özge özdemir emlakkulisi

özge özdemir emlakkulisi

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak nişanlandı. Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak'ın nişanı 25 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak nişanlandı. Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak'ın nişanı 25 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Galip Tözge: Konut kredisi faizleri düşecek!

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge ile konut kredisi faiz oranlarının seyrini Bugün'le konuştu. Faizlerin kısa dönemde yüzde 1'in altında kalacağını söyledi.

Burhan Özdemir: Konut satışlarında balon etkisi olmayacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, inşaat sektörü için bir rapor hazırladı. Raporu sunan MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir Türkiye’de konut satışlarında balon etkisinin olamayacağını söyledi.

Burhan Özdemir: Yabancı yatırımcı için Türkiye güvenli bir yatırım limanı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008 yılında dünya genelinde yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi.

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Bekar, Ufuk Özdemir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Giyim Sanatk Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Emlakkulisi en son haberlerini artık site ve bloglarınıza ekleyebilirsiniz!

Emlak ve gayrimenkul sektöründen gelen gazeteci ve yazarların sektör ile ilgili güncel haberlerinin yayınlandığı Emlakkulisi.com'un yayınlanan en son haberlerini artık site ve blgolarınıza ekleyebilirsiniz

Özge Ulusoy 2 milyon 3 yüz bin liralık ev aldı!

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden bir araya gelen ve aşklarına tam gaz devam eden manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle birlikte gittiği Maldivler tatilinden birkaç gün önce döndü.

Nurcan Özdemir: Enerji tasarrufunun gizli kahramanı yalıtım!

Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığı maliyetlerin yanında enerjide sürdürülebilirliği de tehdit ederken, EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, ülkemizde enerji verimliliği için en önemli argümanın temelden çatıya yalıtım olduğunu vurguladı.

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

özge özdemir emlakkulisi Haberi

özge özdemir emlakkulisi


Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak ile nişanlandı.


Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak'ın nişanı 25 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 19:00'da Teras La Bella'da gerçekleştirildi.


Emlakkulisi.com ailesi olarak haber editörümüz Özge Özdemir'i tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...