27 / 04 / 2024

Özge Ulusoy ev aldı

Özge Ulusoy ev aldı

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Özge Ulusoy 2 milyon 3 yüz bin liralık ev aldı!

Geçtiğimiz yıl ayrıldığı iş adamı Hacı Sabancı ile yeniden bir araya gelen ve aşklarına tam gaz devam eden manken Özge Ulusoy, sevgilisiyle birlikte gittiği Maldivler tatilinden birkaç gün önce döndü.

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Ev sahibinin yeni isteği şaşırttı: Kiracının ‘sicilini’ talep ediyor!

Sön dönemlerde ev sahibi ile kiracı arasında ki uyuşmazlıklar aldı başını gitti. Ev sahipleri artık kiracılardan sicil bilgisi talep etmeye başladı. Konuyu Milliyet Gazetesi yazarı, Prof. Dr. Erol Ulusoy kaleme aldı. İşte detaylar...

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Çağatay Ulusoy Los Angeles'ta ev kiraladı!

Netfilix'in ilk Türk yapımı "Hakan Muhafız"ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Los Angeles’a gidecek. Ulusoy, Los Angeles'ta kalacağı evi şimdiden kiraladı.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Çağatay Ulusoy ailesine Marmaris'ten ev aldı!

Genç oyuncu Çağatay Ulusoy, vefalı bir evlat olduğunu kanıtladı. Ulusoy, Marmaris'ten anne ve babası için 500 bin lira değerinde ev satın aldı.

Özge Özpirinçci annesine ev bakıyor!

Şu sıralar sevgilisi Burak Yamantürk ile Afrika turunda olan oyuncu Özge Özpirinçci, annesi Güzide Özpirinçci için ev bakıyor. 

Çağatay Ulusoy, Los Angeles’ta kaldığı ev için servet harcadı!

Oyunculuk ve dil eğitimi için ABD’de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles’taki lüks bir evi 4 aylığına yaklaşık 580 bin TL’ye kiraladı.

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı!

Bir süredir ABD'de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles'ta 135 bin TL'ye ev kiraladı. 4 aylık kirayı peşin ödeyen Çağatay Ulusoy kesenin ağzını açtı.

Temelden ev alırken dikkat!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Erol Ulusoy köşesinde yayınladığı yazısında temelden ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri konu aldı. İşte o yazı..

Özge Özpirinçci babasına Bodrum'dan ev aldı!

Genç yaşta şöhreti yakalayarak bir çok dizide ve filmde rol alan Özge Özpirinçci yatırımını gayrimenkule yapıyor. Bunun yanında ailesini de ihmal etmeyen genç oyuncunun Bodrum Bitez'de babasına ev aldığı öğrenildi.

Çağatay Ulusoy Amerika'da 500 bin dolara ev aldı!

Bir süredir Amerika'da yaşayan Çağatay Ulusoy son yatırımını Santa Monica'da yaptı. Yaklaşık 7 aydır dil eğitimi için Amerika'da bulunan Çağatay Ulusoy ev aldı.

Özge Ulusoy ev aldı Haberi

Özge Ulusoy ev aldı

Miss Turkey 2003 ikincisi ünlü profesyonel Türk manken, sunucu, sinema ve dizi oyuncusu olan Özge Ulusoy kazandığı parasını gayrimenkule yatırıyor. 

35 yaşında olan güzel model Özge Ulusoy'un 4 evi var. Ulusoy Cihanna'ya bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yatırım yapmayı sevdiğini ifade ede Ulusoy, "Para kazanmak kolay değil. Paramı doğru harcamayı seviyorum. 10 kazandıysam mutlaka 4'ünü kendime ayırırım 6'sını bankaya koyarım. Bu konuda annemle babam beni yönlendirdi. Özellikle ayakkabı ve çantaya çok para harcıyorum. Akıllı alışveriş yaparım. Ama emlak yatırımı yapıyorum. Bunun mantıklı olduğunu düşünüyorum"...