29 / 03 / 2024

Özge Ulusoy yeni ev aldı

Özge Ulusoy yeni ev aldı

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Özge Ulusoy: Evimi paylaşmayı sevmiyorum!

Sosyal medya da çok vakit geçirdiğini söyleyen manken Özge Ulusoy, ''Evim çok özelim tek başıma kaldığım bir yer o yüzden evde pek paylaşım yapmıyorum'' diye konuştu. 

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Özge Ulusoy: Emlak yatırımı yapıyorum, 4 evim var!

Emlak yatırımı yaptığını ve bunun mantıklı olduğunu ifade eden ünlü model Özge Ulusoy, 4 evi olduğunu ifade etti...

Çağatay Ulusoy yeni villası için 150 bin TL harcadı!

Yeni dizisi için bölüm başı 50 bin TL alacak olan oyuncu Çağatay Ulusoy villasının dekorasyonu ve bahçe düzenlemesi için 150 bin lira harcadı.

Ev doktorluğu: Dekorasyonun yeni trendi!

Dekorasyonda son günlerde çok popüler olmaya başlayan yeni bir trend var: Ev doktorluğu. Türkiye’de ilk kez vermeye başlayan ‘four&more’un yaratıcıları Özge Ferhatoğlu ve Pınar Küçük, bu konsepti anlattı. Peki Nedir bu ‘ev doktorluğu’?

KONE, Türkiye'de fabrika kuracak!

Asansör, yürüyen merdiven ve otomatik bina kapıları konusunda faaliyet gösteren KONE, orta vadede Türkiye'de fabrika kurmayı planlıyor. Haldun Ulusoy, yeni yasaların asansör sektördeki büyümeye katkı sunacağı inancında olduklarını söyledi.

Özge Ulusoy parasını gayrimenkul yatırımına harcıyor!

Manken Özge Ulusoy kazancını emlağa yatırdığını söyledi. Özge Ulusoy ''Paramı boş yere savurmayı sevmem. Kazancımı ev yada arsaya yatırım yatırıyorum. Ekonomik yaşıyorum'' dedi.

Yenikapı yeni liman olacak!

Turizmciler, İstanbul'un yeni limanı olarak Yenikapı'ya göz dikti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Ulusoy, İstanbul'un yükselen kruvaziyer turizmi için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'dan Yenikapı'yı istediklerini söyledi.

Özge Ulusoy yeni ev aldı Haberi

Özge Ulusoy yeni ev aldı

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti.


Modelin yatırım amaçlı aldığı evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL değerinde olduğu iddia edildi. 



Milliyet...