04 / 05 / 2024

özgü namal evi

özgü namal evi

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Tarihi Manisa Evi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, aslına uygun olarak restore edilen Tarihi Manisa Evi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Alysia Bodrum özgün mimarisiyle dikkat çekiyor!

Farklı ve özgün mimarisiyle dikkat çeken Alysia, sakinlerine hayallerindeki evi sunmayı amaçlıyor. Güneşin doğuşunu ve batışını izleyen bir konumda yer alan projede isterseniz huzurun isterseniz de renkli yaşamın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Kadıköy Karikatür Evi kapılarını açıyor!

Kadıköy Belediyesi’nin kültür sanat alanında özgün projelerinden biri olan Karikatür Evi’nin yapımı tamamlandı. Türkiye karikatürünün belleğinin tutulacağı ve karikatürü her yaştan Kadıköylü ile buluşturacak Karikatür Evi 30 Eylül’de kapılarını açıyor

Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'e yerleşti!

Reklamcı sevgilisi Serdar Oral’dan ikinci kez hamile kalan Özgü Namal, Yılmaz Erdoğan’ın izinden yürüyor. 4.5 aylık hamile olan oyuncu, Erdoğan gibi Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti.

Şehit Özgür Gümüş'ün inşaat halindeki evi yardımlarla tamamlandı!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, 15 yıldır inşaat halinde duran ve yapılan yardımlarla tamamlanan evini ziyaret etti.

Kocaeli Tavşancıl Evi aslına uygun olarak restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan tarihi Tavşancıl Evi’nin çalışmaları devam ediyor. Dilovası Tavşancıl’da bulunan yöreye özgü mimari özelliği taşıyan yapı, restorasyonla şekillenmeye başladı.

Özgü Namal 500 bin TL'ye evini dekore etti!

Özgü Namal Aralık'ta Bebek'teki evini satıp Kilyos-Simpaş Marenegro Sitesi'nden 1.5 milyon dolara villa almıştı. Lüks villasının dekorasyonu için yaklaşık 500 bin TL harcadı.

Samsun'da Merkez Bankası'nın devrettiği evler çocuk evi olarak hizmete girdi!

Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evlerini ziyaret etti...

Özgü Namal Bodrum 'dan ev aldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 'u da makamında ziyaret eden Ünlü oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent beldesinden ev alarak Bodrumlu ünlüler kervanına katıldı.

Ankara'da yapılan Artvin Evi 20 Şubat'ta açılacak!

Artvinli işadamlarının katkıları ile "imece" usulü Dikmende yapılan Artvin Evi, 20 Şubat Pazar günü düzenlenen tören ile açılacak  

özgü namal evi Haberi

özgü namal evi

Ünlü oyuncu Özgü Namal, eşi Ahmet Serdar Oral'la Anadolu Hisarı'nda yaşıyordu. 53 yaşında olan Ahmet Serdar Oral, geçtiğimiz sene geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Ancak Oral, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre; ünlü oyuncu Özgü Namal, eşi Ahmet Serdar Oral'la Anadolu Hisarı'nda yaşıyordu. 

Namal, vefat eden eşiyle oturduğu Anadolu Hisarı’ndaki dairesinden taşınmaya karar verdi.

10 yıllık kirasını peşin ödediği Muğla Köyceğiz'deki evinden de kısa süre önce ayrılan, Özgü Namal, zor günleri unutmak istiyor. Namal'ın Kavacık'ta bahçeli bir ev kiraladığı öğrenildi. 

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa...