26 / 04 / 2024

Özgür Residence ne zaman teslim

Özgür Residence ne zaman teslim

Toplam 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkandan oluşan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Özgür Residence Gül İnşaat Projesi Mart ayı sonunda satışa çıkacak.

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını duyurdu. İşte Erdursun'un o paylaşımı...

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Dolar uçuşa geçti, Özgür Demirtaş'tan dolar yorumları peş peşe geldi: 'Durum vahim'

Ekonomist Özgür Demirtaş  sosyal medya hesabından dolar kurunun yükselmesi nedeniyle bazı açıklamalarda bulundu. Daha önce yaptığı uyarıları hatırlatan Demirtaş, "Ben daha ne deseydim?" diye sordu. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Özgür Olmanın Gücü Honda NC750X 23 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Özgür Olmanın Gücü" sloganıyla lanse edilen Honda NC750X fiyatları ne kadar? İşte Honda NC750X 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

Ve Özgür Demirtaş’tan beklenen ‘GES’ açıklaması geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi’ne (GES) ilişkin değerlendirmede bulundu.

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

Özgür Residence ne zaman teslim Haberi

Özgür Residence ne zaman teslim

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede konut seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşan tipler mevcut. Proje Gül İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Ödemelere göre banka kredisi ile taksit imkanı sağlanan proje toplam 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkandan meydana geliyor. Proje konuma göre Ulusoy Tır Garajı'nın yanında yükseliyor.


Özgür Residence Gül İnşaat Projesi 1+1 daire fiyatları 311 bin 500 TL'den, 2+1 daireler 322 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire satışları Mart ayı sonunda başlaması planlanıyor.


Donatı alanları arasında 7/24 güvenlik, kapalı otopark ve jeneratörün yer aldığı projede daşre teslimleri 2017 Haziran'da yapılması öngörülüyor.


Gül İnşaat Özgür Residence iletişim

Web: http://www.ozgurresidence.com/

Telefon: 0212 573 63 25

Tülay...