16 / 04 / 2024

Özkan Çomak

Özkan Çomak

Çomak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar 'da, Özkan Çomak Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Omak Elektrikli Çift Kişilik Battaniye Koçtaş’ta indirimde! İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Omak Elektrikli Çift Kişilik Battaniye Koçtaş’ta indirimli satılıyor. Peki özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mertcan Özkan tarafından kuruldu.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışının reddedilmesine tepki!

İzmir'de Bornova ve Karşıyaka belediyelerinin emsal artışı önerisi oy çokluğu ile reddedildi. Emsal kararın reddedilmesinin ardından İzmir Depremzedeleri Derneği Başkanı Haydar  Özkan durum değerlendirmesi yaptı. 

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Azade Özkan Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Azade Özkan tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

Özkan Çomak Haberi

Özkan Çomak

Çomak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, Özkan Çomak Müdürlüğü'nde kuruldu.


Çomak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.      ...