26 / 04 / 2024

Özkan Özçelik kim

Özkan Özçelik kim

Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Oran’da, 185 metre yüksekliğiyle başkent manzarası vadeden One Tower Diplomatique projesi, doğasever ve enerji tasarruflu konut larıyla ön plana çıkıyor.

Özkan Özçelik: One Tower, Başkent'e yön verecek!

Modern şehirleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankara’nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower, yılların eskitemeyeceği modern mimarisi, ayrıcalıklı donatılarıyla yalnızca Oran’ın değil Ankara’nınsembol projesi olmaya aday.

Özkan Özçelik: Başkent’in tüm ışıkları One Tower’dan görülecek!

Ankara’nın en prestijli bölgelerinden Oran’da inşa edilen ve 185 metre yüksekliğiyle Başkent’in en yüksek konut kulesi olacak One Tower, sunduğu kaliteli yaşamın yanı sıra 360 derecelik eşsiz manzarasıyla da fark yaratacak.

Özkan Özçelik: One Tower'da sıfır risk garantisi bulunuyor!

Tamamlandığında Ankara'nın en yüksek kule konut ve AVM projesi olacak One Tower, lokasyondan, mimari yapı; yeşil bina sertifikasından, güven, fiyat, kullanılan ürün kalitesine kadar konut alıcılarına "sıfır risk" avantajı sunuyor.

Özkan Özçelik: Örnek dairelere servet harcanıyor!

Konut almak isteyenlerin, nasıl bir evde oturacağını titizlikle tasarlayan proje sahipleri büyük yatırıma girerken, örnek dairelerde yer verilen her malzemeyi tek tek seçiyor. İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik konu ile ilgili açıklama yaptı.

Özkan Özçelik: İnşaatçılar artık temeli önemsiyor!

TÜRKİYE'DE yaşanan depremler, inşaat sektörünü değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. Özkan Özçelik konu ile ilgili 'İnşaatçılar artık temeli önemsiyor' dedi...

Özkan Özçelik: One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli!

Türkiye’ de yüksek ölçekli depremler sonrası yaşanan acılar inşaat sektörünü çok değiştirdi. Artık inşaatçılar, projeye olduğu kadar temele de özel önem gösteriyor. Özkan Özçelik 'One Tower’ın sağlamlığı temelinde gizli' dedi...

Özkan Özçelik: Yastık altı dövizler konuta dönüyor!

Özkan Özçelik “Artan maliyetlere rağmen Ankara’daki çok sayıda konut projesi fiyatlarına zam yapmamak için direniyor ancak bu durum geçici. Maliyet artışı fiyatlara yansıtılmadığı için şu an konut almanın tam zamanı” dedi...

Özkan Özçelik: Atık sular arıtılarak paralar cepte kalıyor!

Özkan Özçelik “Ankara’nın ilk Leed Gold sertifikalı konut projesi olması hedefiyle inşa edilen One Tower'da, sadece arıtma sistemimiz yaptığımız ilk hesaplamalara göre sulama konusunda ayda yaklaşık 10 bin 800 lira tasarruf yapılmasını sağlayacak" dedi...

Konut sektörü elektrikli araçlara hazırlanıyor!

Ankara'nın en değerli bölgelerinden Oran'da inşa edilen 184 metre yüksekliğindeki 48 katlı konut ve AVM projesi "One Tovver", elektrikli otomobillere destek kararı alan Başkent'in sayılı projelerden birisi olarak dikkati çekiyor...

Özkan Özçelik kimdir?

İTO Yatırım Ortaklarından; Özçelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Özçelik kimdir? Özkan Özçelik, Özçelik İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Özçelik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Özçelik'in biyografisi...

Özkan Özçelik: Yeşil binaya yatırımın tam zamanı!

TSE’nin de vermeye başladığı yeşil bina sertifikalarının, yaşam kalitesini artırması, genel giderleri düşürmesi nedeniyle 3-5 yıl sonra konut ve işyeri alımlarında en fazla aranan kriter olacağı belirtildi...

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Gamze Özçelik'ten sel mağdurlarına ev!

Umuda Koşanlar Derneği’yle insanlara yardım eden eski oyuncu Gamze Özçelik, Afrika ülkelerine açtığı su kuyularından sonra bu kez ev yapmaya karar verdi.

Özkan Özçelik kim Haberi

Özkan Özçelik kim

Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Oran’da, 185 metre yüksekliğiyle başkent manzarası vadeden One Tower Diplomatique projesi, doğasever ve enerji tasarruflu konut larıyla ön plana çıkıyor.


One Tower Diplomatique Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Özçelik, proje için, “Zirvede olmak isteyenlerin yeni adresidir” diyor.


Firmanızın kuruluş ve markalaşma sürecini kısaca özetleyebilir misiniz?


Özçelik Pelit Tan şirketlerinin ortaklığı olan İTO yatırım, Ankara’nın en iddialı konut ve alışveriş merkezini inşa etme hedefiyle kurulmuştur. Firmalannın güçlerini bir araya getirerek, inşaat sektöründe yüksek nitelikli projelere imza atmışlardır. 2008 yılında deneyimlerin paylaşılması ve gıiçlerin birleştirilmesi fikri ile ortaklığın temelleri atılmıştır. Alanlarındaki başarı ve güven bu ortaklığın temelini oluştuı muştur. Başarılı, kaliteli. prestijli, yüksek nitelikli projeleri ve üretimleri; konut, iş merkezi, alışveriş merkezi ve otel uygulamaları inşaat sektöründe model alınırken, başta Ankara...