26 / 04 / 2024

Özlem Büyükkaya

Özlem Büyükkaya

Bigrak Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Büyükkaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Büyümenin lokomotif sektörü inşaat!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında ekonomideki büyümenin inşaat sektörüne katkısını değerlendirdi. İşte o haber...

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde imar konuşuldu!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın,Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun meclis toplantısında ki demokrasiye yakışmayan davranışlarını sert bir şekilde eleştirdi.

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Kocaeli'ye inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi el değmemiş doğasıyla kendine hayran bırakan doğal bir yaşam parkı yapıyor, Doğal park, evcil ve vahşi hayvanlar, gezinti ve gözlem alanları ile pek çok uygulamayı içerisinde barındıracak.

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Bigrak Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bigrak Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Büyükkaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı ilk olağan toplantısında Hüseyin Aksu Tesisleri'nin takası için Başkan Çerçioğlu'na yetki verildi. İlk toplantı Başkan Özlem Çerçioğlu'nun başkanlığında yapıldı.

Kanada'da 6,2 büyüklüğünde deprem oldu!

Kanada Deprem Merkezi ile Amerikan Ulusal Okyanus Hava Gözlem Merkezinden yapılan açıklamada, yerel saatle 13.19'da, merkez üssü Vancouver Adası'nın 150 kilometre kuzeybatısında 6,2 büyüklüğünde deprem oldu...

Özlem Büyükkaya Haberi

Özlem Büyükkaya

Bigrak Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Büyükkaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


Bigrak Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Gayrimenkul yatırımı yapmak amacı ile her nevi gayrimenkulleri almak, satmak, kiraya vermek, kiralamak, gayrimenkullerin belirli bir proje kapsamına alınarak değer kazandırılması suretiyle kazanç elde etmektir. 2- Alışveriş merkezleri, ticaret ve iş merkezi, turistik, sportif, eğitimsel ve kültürel tesisleri, sinema, tiyatro salonlarını, öğrenci yurdu, hastane, huzurevlerini bağımsız olarak veya diğer kişi ve kuruluşlarla işbirliği yaparak konsorsiyum şeklinde kurabilir, inşa edebilir veya başkalarına yaptırabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, kiracısı bulunduğu gayrimenkulleri alt kiraya verebilir ve bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü tasarrufta bulunmak.   Mevcut tesis ve...