24 / 04 / 2024

Özlem Kurumsak Uçar

Özlem Kurumsak Uçar

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Uçar, Özlem Kurumsak Uçar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Gürsel Uçar'dan kaçak yapı yapmayın çağrısı!

Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçeye kaçak yapı yapılmaması çağrısı yaptı.

Bahattin Uçar 2020-2021'i değerlendirdi!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Uçar'ın değerlendirmesi...

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Uçr Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Uçar tarafından kuruldu.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Sake Karot İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sake Karot İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Uçar tarafından kuruldu.

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EU Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esma Uçar tarafından kuruldu. 

Datça'da kaçak yapılar sele neden oldu!

Muğla'nın Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Palamutbükü mevkisinde 1 hafta önce oluşan ev ve iş yerlerinde su baskınları sorunun kaçak yapılar olduğunu belirtti.

Özlem Kurumsak Uçar Haberi

Özlem Kurumsak Uçar

TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atakan Uçar, Özlem Kurumsak Uçar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında bilumum inşaat ve taahhüt işleridir


TİMM İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Tepeören Mahallesi Karacabey Caddesi, No:7...