28 / 03 / 2024

özlem yıldıza haciz

özlem yıldıza haciz

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın eski kocası Sinan Serter'le evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. Yıldız, 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödüyor.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Binali Yıldırım: İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz!

TÜSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, “İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz. Vatandaşlarımıza akan bir trafik vaat ediyorum” ifadelerini kullandı...

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım'dan haciz açıklaması!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında "evine haciz geldi" şeklinde yayınlanan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Manavgat'ta 5 yıldızlı otele haciz!

Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde 5 yıldızlı otelde, turistler içerideyken haciz işlemi uygulandı. Masa ve sandalyeler haczedilerek yediemine götürülürken, 630 turist ise başka otellere yerleştirildi.

5 yıldızlı yurtlarda kalmanın bedeli aylık 5 bin lirayı aştı!

Öğrenci kapmak için verdiği hizmetlere sinema salonu, havuz, Türk hamamı, fitness ve saunayı da ekleyen özel yurtlar, rekabeti "5 yıldıza" taşıyarak otellerle yarışır hale geldi.

Murat Yıldırım: Üniversite yaptırmak istiyorum!

Adamı çarptığı doğru. Yanınızdaysa aurasıyla, ekrandaysa karizmasıyla... Şimdi uyarıyoruz sizi; her ne kadar Murat’ımıza erecek olsak da, Yıldırım çarpmışa döneceğimiz de kesin! ‘

Uşak’ta 5 Yıldızlı Otel Konforunda Mahalle Konağı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yakın zamanda hizmete açılacak Karaağaç Mahalle Konağı’nın 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade ederek,”Görenler şimdiden konağımıza hayran kalıyor” dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yeniden inşa edeceğiz!

Yıldırım’ı inşa etmek için düğmeye bastıklarını söyleyen Edebali, “İnsanlarımıza hak ettikleri hayat şartlarını sağlayan ve şehrimizin marka değerini artıracak bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz” dedi.

Özlem Yıldız'a 25 bin liralık haciz şoku!

Sunucu, Özlem Yıldız'a eski eşiyle evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldiği öğrenildi. 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödeyen Yıldız, eski eşine adeta sitem etti.

özlem yıldıza haciz Haberi

özlem yıldıza haciz

ÜNLÜ sunucu Özlem Yıldız'ın, eski kocası Sinan Serter'in borçlarıyla başı epey dertte. Çiftin evliyken yaşadığı Acarkent'teki evin 25 bin liralık birikmiş aidat borcu için haciz geldi. 2 yıldır oturmadığı evin borcunu ödeyen Yıldız, eski eşine sitem...