29 / 03 / 2024

Öztürkler Holding kamerunda konut mu inşa edecek

Öztürkler Holding kamerunda konut mu inşa edecek

Afrika ülkelerinde 9 yıldır faaliyet gösteren Öztürkler Holding, Kamerun’un Başkenti Yaounde’de 10 noktada konut projesi yapacak. Bakan ve milletvekilleri için 660 adet lüks konut yapacak şirket, 10 bin de sosyal konut hayata geçirecek.

Öztürkler Holding Kamerun'da 660 lüks parlamento konutu inşa edecek!

Afrika ülkelerinde 9 yıldır faaliyet gösteren Öztürkler Holding, Kamerun’un Başkenti Yaounde’de 10 noktada konut projesi yapacak. Bakan ve milletvekilleri için 660 adet lüks konut yapacak şirket, 10 bin de sosyal konut hayata geçirecek.

Öztürkler Holding'ten Kamerun'a 10 bin sosyal konut!

Öztürkler Holding, Orta Afrika ülkesi Kamerun’da 660 lüks parlamento konutu ve 10 bin sosyal konut yapıyor. Malzemelerin Türkiye’den yollanacağı projeler için 1 milyar 183 milyon dolar yatırım yapılacak.

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi!

Yabancıların KKTC’de taşınmaz mal edinmesine yönelik yasa çalışmalarında sona gelindi. UBP Güzelyurt Milletvekili Dr. Ziya Öztürkler, konuya ilişkin bilgi verdi.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkler Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Veli Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Mülk Yönetimi Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Akgün tarafından kuruldu.

İnşaattan kötü haber!

Öztürk Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, inşaatta Türkiye’de 5 yıl önce yatırımın geri dönüşünün maksimum 7-9 yılda alındığını hatırlatıyor.

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Türkler Holding 2019'da 3 şehir hastanesi açacak!

En çok yeni istihdam sağlayacak kurum olarak öne çıkan Türkerler Holding, 2019’da açılacak üç şehir hastanesi için 9 bin 255 kişiyi almayı planlıyor. Holding önümüzdeki yıl 11 bin 855 kişiyi işe almaya hazırlanıyor.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Öztürkler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hakan Öztürk imzasıyla kuruldu.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Öztürkler Holding kamerunda konut mu inşa edecek Haberi

Öztürkler Holding kamerunda konut mu inşa edecek


Orta Afrika ülkeleri arasında stratejik bir geçiş noktası olaıı Kamerun'un Başkenti Yaounde'de 660 adet Lüks Parlamento Konutu ve devlet çalışanları için 8 farklı bölgede toplam 10.000 adet Sosyal Konut Projesi'nin anlaşması gerçekleştirildi. 

Öztiirkler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk'ün liderliğinde Kamerun'a giden heyet. Çevre ve Şehircilik Bakanı Madame Jean Claude Mbwentchou ile imzaları atmak üzere bir araya geldi. 

Bir yılı aşkın bir süredir görüşmeleri devam eden projesinin bütçesi 1.183.000.000 dolar (bir milyar yüz seksen üç milyon dolar) değerinde. 

Yapılacak olan projelerin en büyük özelliği ise, Afrika ülkelerinde ki ilk toplu "SOSYAL LOJMAN" projesi olması. 

Kamerun'un Başkenti Yaounde'de 660 adet Lüks Parlamento Konutu ve devlet çalışanları için 8 farklı bölgede 10.000 adet Sosyal Konut Projesi toplam 10 ayrı arazide kategorilere ayrılmış şekilde anahtar teslim...