27 / 04 / 2024

Özün Yapı Taahhüt nerede

Özün Yapı Taahhüt nerede

Özün Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zekeriya Ezen, Ayla Cönger ve Ediz Ezen ortaklığında kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Demircan ve Furkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerlensin Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sezgin Doğan tarafından kuruldu.

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiras Yapı Taahhüt İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Asena Demir, Aslıhan Demir ve Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efes Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Ağyüz tarafından açıldı.

Balera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balera Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Dikbaş tarafından kuruldu.

Farah Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de kuruldu.

Buda Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buda Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Burak Datlar tarafından kuruldu.

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvs Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kubilay Ertürk tarafından kuruldu.

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Teknikhan Yapı Taahhüt Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Teknikhan Yapı Taahhüt Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Bulut tarafından kuruldu.

Özün Yapı Taahhüt nerede Haberi

Özün Yapı Taahhüt nerede

Özün Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zekeriya Ezen, Ayla Cönger ve Ediz Ezen ortaklığında kuruldu.


Özün Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü gayrimenkuller alabilir, satabilir, gayrimenkullerin parselasyonunu ifraz, tevhit, taksim yapabilir. Cins tashihi imar ve parselasyon bedelli veya bedelsiz yola terk işlemlerini, 634 sayılı kat mülkiyeti kanunu hükümlerine görekat irtifakı kurmaya kurulmuş veya kurulacak kat irtifakını terkin etmeye yeniden kurmaya tapuya tescil ettirmeye alan tashihi röperli kroki tasdik ettirme ve iskan alma işlemlerini yapabilir...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğerisler


Özün Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres:  Akat Mh.Akasya Sk.5. Gazeteciler St.A4-4 Bl N.9/1...