16 / 04 / 2024

özyeğin güneydoğu Murat Özyeğin

özyeğin güneydoğu Murat Özyeğin

Özyeğin Vakfı ve AÇEV ile doğu kentlerinde yaptığı projelerle dikkat çeken Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Özyeğin, "2014'te bankamızın Güneydoğu'daki şubelerini yaygınlaştıracağız" dedi

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şeker Finansal Kiralama, Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatacak!

Şeker Finansal Kiralama, Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu  Bölge Şubesinin kapatılması için BDDK'ya başvurdu ve tescil ve ilan işlemleri için gerekli işlemlerin yapılmasına karar verdi.

Görev süremin önemli bir kısmını Güneydoğu'nun imarı için harcadım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada iki yılı aşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde, görev süresinin önemli bir kısmını Güneydoğu'da şehirlerin imar ve ihyası için harcadığını belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Güneydoğu'da yeni konutların inşası sürüyor!

Güneydoğu’nun kaderi dev yatırımlarla değişti. Terörden temizlenen şehirler inşa edilen konutlarla birlikte güzelleşti, hayat normale döndü.

Güneydoğu'ya 500 milyonluk yatırım geliyor!

Güneydoğu’da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımcıları akın etti. 9 yeni otel yatırımı için teşvik başvurusu yapıldı. Yatırımların toplam değeri ise 500 milyon TL’yi buluyor..

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 176 bin 329 konut!

Toplu Konut İdaresi'nin büyük üretim alanları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de yer alıyor. TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan 176 bin 329 konutun 134 bin 94'ü tamamlandı...

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

Güneydoğu'da 27 bin konutun inşası devam ediyor!

Güneydoğu'da terör olaylarından etkilenen ailelere yardımlar devam ediyor. Eşya ve kira yardımı 500 milyon TL’yi bulurken, 27 bin konutun yapımına ise devam ediliyor

TOKİ'den Güneydoğu Anadolu'ya 75 bin konut!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 75 bin konutu projelendiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 18 bin 896 konutun inşaatına başladı.

TOKİ Güneydoğu'da yeni konutlar inşa ediyor!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın işbirliğinde Güneydoğu'ya yeni konutlar inşa ediliyor.

DİKA yatırımcıları Doğu ve Güneydoğu'ya çekiyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için geliştirilen Cazibe Merkezleri Programı'nda başvurular devam ediyor. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), yatırımcıları bölgeye davet ediyor.

özyeğin güneydoğu Murat Özyeğin Haberi

özyeğin güneydoğu Murat Özyeğin

Bankacılık sektörünün önemli isimlerinden Hüsnü Özyeğin, Fiba Holding'tedi işlerin büyük bölümünü Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan oğlu Murat Özyeğin'e çoktan devretti. Finansa olan büyük sevgisi ve ilgisi nedeniyle bu işlerle ağırlıklı olarak Hüsnü Özyeğin ilgilenirken, perakende, enerji yatırımları v liman projeleri Murat Özyeğin'in sorumluluk alanında. Sabah Gazetesi yazarı Şelale Kadak'ın A Haber'de yayınlanan İş'te Hayat isimli programına katılan Murat Özyeğin, sosyal projelerle uzun süredir Doğu ve Güneydoğu'da bulunduklarını, şimdi de Fiba Banka'nın bu bölgelerde ciddi bir şekilde şubeleşeceklerini anlatırken, önümüzdeki yıllarda liman yatırımları konusunda en istekli ve ilgili grubun kendileri olacağını söyledi... 


 Fiba Holding'te babanız Hüsnü Özyeğin ile birlikte nasıl bir iş bölümü yaptınız? 

İkimiz de her konuyla belli ölçüde ilgileniyoruz. Ama bankacılığın günlük bazda takibi Hüsnü Bey'de. Finans babamın hiçbir...