23 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat 2016 projeleri

Özyurtlar İnşaat 2016 projeleri

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Pimaş Plastik İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Adana İnşaat 2016 Fuarı bugün kapılarını açıyor!

Son yıllarda hızlı bir büyüme yakalayan inşaat sektörü Adana'da buluşacak. Bugün Adana'da kapılarını açacak olan Adana İnşaat 2016 Yapı Malzeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı sektör temsilcilerini biraraya getirecek.

Özyurtlar İnşaat 2016'da 2 yeni proje yapacak!

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire!

Özyurtlar İnşaat Nlogo satılık daire fiyatları 171 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinde daireler Haziran 2016 tarihinde sahiplerine teslim ediliyor...

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşümle büyüyecek!

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretecek.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 2016 projeleri Haberi

Özyurtlar İnşaat 2016 projeleri

“N” ve “1” markalı projelerle bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, 15 bin konut hedefine adım adım ilerliyor. 25 yılda ekonomiye değer katan ve inşaat sektöründe fark yaratan 18 projeyi hayata geçiren kuruluş, bu projelerde 10 bin konuta imza attı. 2016’nın çift haneli rakamlarla büyüdükleri bir yıl olacağını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Yeni yılda 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçireceğiz. Bu sayede 15 bin konut hedefimize de bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi. Yeni projelerini İstanbul’un Avrupa Yakası’nda hayata geçireceklerini dile getiren Özyurt, her zaman olduğunu gibi bu projelerle de kentsel değişime öncülük edeceklerini anlattı. 


“Altı şantiyede iş yaptık”

Bitmesine sayılı günler kalan 2015 yılının kısa bir değerlendirmesini yapan Tamer Özyurt...