19 / 04 / 2024

Özyurtlar İnşaat kaç ev yaptı

Özyurtlar İnşaat kaç ev yaptı

Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Özyurtlar İnşaat, Ödül İstanbul projesinde 'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasını başlattı. Projede fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat Dubai'ye gidiyor!

Özyurtlar İnşaat, 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Fuarda, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

Özyurtlar İnşaat NLogo İstanbul'da fiyatlar 142 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın 200 milyon lira yatırım değeri ile Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu NLogo İstanbul projesinde "komşunu getir 2 taksiti sildir" sloganıyla duyurulan cazip kampanya devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi!

Özyurtlar İnşaat NLive Bahçeşehir Projesi 3 bin 778 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Toplam 98 daire ve 6 asma kat dükkanın yer aldığı proje banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Özyurtlar İnşaat kaç ev yaptı Haberi

Özyurtlar İnşaat kaç ev yaptı

“N” ve “1” markalı projelerle bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, 15 bin konut hedefine adım adım ilerliyor. 25 yılda ekonomiye değer katan ve inşaat sektöründe fark yaratan 18 projeyi hayata geçiren kuruluş, bu projelerde 10 bin konuta imza attı. 2016’nın çift haneli rakamlarla büyüdükleri bir yıl olacağını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Yeni yılda 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçireceğiz. Bu sayede 15 bin konut hedefimize de bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi. Yeni projelerini İstanbul’un Avrupa Yakası’nda hayata geçireceklerini dile getiren Özyurt, her zaman olduğunu gibi bu projelerle de kentsel değişime öncülük edeceklerini anlattı. 


“Altı şantiyede iş yaptık”

Bitmesine sayılı günler kalan 2015 yılının kısa bir değerlendirmesini yapan Tamer Özyurt...