25 / 04 / 2024

PAB Mimarlık ödül

PAB Mimarlık ödül

PAB Mimarlık, ulusal yarışma sonucu elde ettikleri Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde son üç finalist arasına seçildi.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'ne büyük ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü, Dubai'de International Road Federation tarafından düzenlenen ödül töreninde  'Proje Finansmanı' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Tree Grup Mimarlık Dış Ticaret Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Nıkjou  ve Mahdı Nıkjou tarafından kuruldu.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türk mimarlığının Oscarı sayılan TürkSMD 14’üncü Mimarlık Ödülleri, 5 Ekim 2021 tarihinde sahiplerini buluyor. 

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Hdmb İnşaat Mühendislik Mimarlık Dış Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Hüseyin Akderi, Mehmet Şehsuvar Balkıs tarafından kuruldu.

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Reza  Molk Araeı  Mustafa Özen tarafından kuruldu.

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecz Mimarlık Reklamcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Gülümser Solmaz tarafından kuruldu.

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pektaş Yapı Ve Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Okan Pektaş ve Seyithan Pektaş ortaklığında kuruldu.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Dikdörtgen Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikdörtgen Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Ergeçen tarafından kuruldu.

PAB Mimarlık ödül Haberi

PAB Mimarlık ödül

2015 Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, ulusal yarışma sonucu elde ettikleri Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde son üç finalist arasına seçildi.

6-8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de gayrimenkul ve mimarlık sektörünü bir araya getirecek Cityscape Fuarı kapsamında düzenlenen Cityscape Awards 2016’da; PAB Mimarlık’ın Gökçeada Lise Kampüsü projesi; “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde finale kalan üç projeden biri oldu. Çeşitli kategorilerde tasarlanmış ve inşa edilmiş yapıların başvurduğu ödüllerde, finale kalan projeler 3 Eylül 2016 tarihinde mimar ve işveren tarafından yapılacak sunumlarda jüri karşısına çıkacak ve ödüller 6 Eylül akşamı Conrad Hotel Dubai’de düzenlenecek olan gala töreninde sahiplerini bulacak. Ayrıca finalist olan...