28 / 03 / 2024

Paladyum Beytepe uzaltaş

Paladyum Beytepe uzaltaş

Ankara’nın ilk çevreci konut projesi Paladyum Beytepe’de, bu uyarılar dikkate alınarak, odalar arasındaki ses izolasyonu 2 katına çıkarılıp, daha sakin ve stressiz konutlara imza atıldı.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Benevre Beytepe'de ev alana kira garantisi!

Elbiz inşaat, Ankara Beytepe'de inşa ettiği Benevre projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere kira garantisi sunuluyor.

Ankara Beytepe'de imar değişikliği planı iptal edildi!

Ankara 3. idare Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Beytepe Mahallesi'nde yaptığı imar değişikliğine ilişkin açılan davada imar değişikliği planını iptal etti.

Beytepe Benevre'de 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1987’de güvenilirlik ilkesiyle yola çıkan ve birçok başarılı projeye imza atan Elbiz inşaat, Beytepe Benevre projesi ile ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

Beytepe Elit Manzara satış ofisi!

Elit-İnsay İş Ortaklığı imzası taşıyan Elit Manzara Beytepe projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire tipleri bulunuyor. Projede teslim tarihi Haziran 2018 yılı olarak planlandı.

Benevre Beytepe 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Elbiz İnşaat imzasıyla yükselen Benevre Beytepe projesi 225 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ve hemen tapu olanağı ile erişilebilir kolaylıklar sağlanıyor.

2018'de Ankara'nın merkezi Beytepe olacak!

Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden olan Beytepe’nin yıldızı, ev sahipliği yaptığı 40’a yakın proje sayesinde parlamaya devam ediyor.

Beytepe Elit Manzara teslim tarihi!

Beytepe Elit Manzara Evleri projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 750 liradan başlıyor. Elit Manzara Beytepe'de teslimler 2018 yılında yapılacak...

Benevre Beytepe'de peşin fiyatına ev sahibi olma fırsatı!

Elbiz İnşaat, Benevre Beytepe, 167 konuttan oluşan projesini düzenlediği mangal partisi ile seçkin davetlilere tanıttı. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve loft olmak üzere konumlandırılan 27 katlı özel proje, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat!

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat listesi 630 bin liradan başlayarak değişiyor. Elit Manzara Beytepe projesi Haziran 2018'de tamamlanacak...

Elit Manzara Beytepe'de sınırlı sayıda daireler sahiplerini bekliyor!

2018 yılının Haziran ayında yaşamın başlayacağı Elit Manzara Beytepe, düşlerdeki yaşamı sunmakla birlikte, esnek ödeme planlan ve sunduğu kar fırsatları İle de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Beytepe'deki yüksek yoğunluklu yapılaşmaya yargı dur dedi!

Kamu yararına aykırılığı nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Beytepe Mahallesi’nde yüksek yoğunluk yapılaşma için 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı’nda değişiklik öngören meclis kararını iptal etti.

Paladyum Beytepe uzaltaş Haberi

Paladyum Beytepe uzaltaş


Bilim insanları, günlük hayatın gürültüsünden uzaklaşarak stressiz bir yaşam sürmek isteyenlerin, oturacakları evlerde ses yalıtımına dikkat etmesi gerektiğini bildirdi. Ankara’nın ilk çevreci konut projesi Paladyum Beytepe’de, bu uyarılar dikkate alınarak, odalar arasındaki ses izolasyonu 2 katına çıkarılıp, daha sakin ve stressiz konutlara imza atıldı.


Modern hayatın insan yaşamını kolaylaştırıcı getirilerinin yanında, gürültü, stres ve çeşitli rahatsızlıkları tetikleyen dış uyarıcılara maruz kalınması gibi birçok götürüsünün olduğunu vurgulayan Uzaltaş AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, şehir hayatının bu handikaplarına konutlarında kullandıkları yüksek ses izolasyonu ile engel olduklarını kaydetti.


Konutlarında kullandıkları izolasyon sayesinde 56-60 desibele kadar sesi engellediklerini belirten Pala, şunları söyledi:


“Gün boyunca şehrin her yerinde gürültünün çeşitli etkilerine maruz kalan modern yaşam insanı, evine gittiğinde gürültünün hissedilmediği, daha huzurlu bir ortam arıyor. Biz...