28 / 03 / 2024

Palandöken Belediye hizmet binası inşaatında son durum

Palandöken Belediye hizmet binası inşaatında son durum

Palandöken Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Çalışmaları devamlı olarak yerinde kontrol eden Başkan Bulutlar, inşaatın hızla devam ettiğini ve yüzde 40’lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Erzurum Palandöken'de 23.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Erzurum Palandöken Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Palandöken ilçesinde yer alan 4 arsayı toplam 23 milyon 343 bin 705 TL muhammen bedelle satıyor.

Erzurum Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan 4 adet arsayı 9 milyon 346 bin 392 TL bedelle satışa çıkardı.

Palandöken'de 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken M. Solakzade Mahallesi'nde yer alan arsayı 8 milyon 969 bin 120 TL bedelle satışa çıkardı.

Bendevi Palandöken: Belediye ve vakıflar kira artışlarını abartmamalı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yerel yönetimlere, vakıflara ya da devlete ait iş yerlerinde faaliyet gösteren esnafımız kira artışlarından bıktı. Bu zamlar esnafın belini bükerken enflasyonu da artırıyor” diye açıklama yaptı. 

Palandöken Belediyesi'nden 30.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Harput Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Nisan'da gerçekleşecek..

Palandöken'e yeni kaymakamlık binası!

Palandöken Belediyesi, 20 yıldır kullandığı eski binasından yeni binasına taşındı ve orada hizmet vermeye başladı. Eski binanın yerine kaymakamlık yapılacak.

Palandöken'de 8 milyon TL'ye 3 arsa satılıyor!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 3 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Palandöken'de belediyeden satılık 10,1 milyon TL'ye arsa!

T.C. Palandöken İlçe Belediye Başkanlığından Emlak İstimlak Müdürlüğü Erzurum Palandöken'de yer alan arsaları ihale ile satışa çıkarıyor. Arsaların toplam bedeli ise 10 milyon 102 bin TL.

Palandöken'e otel yatırımı çağrısı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen: "Palandöken'in turizm açısından tanıtımına ağırlık vereceğiz. Bundan sonra otel alanında yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı Erzurum'a davet ediyorum. " dedi.

Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye 3 arsa ihalesi 16 Şubat'ta!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Palandöken Osman Gazi'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 16 Şubat'a ertelenen gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 329 bin 164 TL olarak belirlendi.

Palandöken Ejder 3200 Dünya Kayak Merkezi tanıtıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, baştan aşağı yenilenen Palandöken Ejder3200 Dünya Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi’ni anlattı.

Orhan Bulutlar: Palandöken'de çarpık yapılaşmaya izin vermedim!

Göreve geldiği günden bu güne insan odaklı hizmet üretme gayreti içerisinde olan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çalışmaların yanı sıra fırsat buldukça vatandaşla da bir araya gelerek görüşlerini ve isteklerini dinlemeye özen gösteriyor.

Erzurum Palandöken'de 87.9 milyon TL'ye satılık 30 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken Osmangazi Mahallesi'nde bulunan 30 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 24 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 87 milyon 942 bin 188 TL olarak belirlendi.

Palandöken Belediye hizmet binası inşaatında son durum Haberi

Palandöken Belediye hizmet binası inşaatında son durum

Palandöken Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası inşaatı hızla devam ediyor. Çalışmaları devamlı olarak yerinde kontrol eden Başkan Bulutlar, inşaatın hızla devam ettiğini ve yüzde 40’lık kısmının tamamlandığını söyledi. Yeni belediye hizmet binası inşaatında artık kaba inşaatın yükseldiğini ifade eden Başkan Bulutlar, bu yılın sonuna kadar kaba inşaatın yüzde 60 veya yüzde 70’inin tamamlayacaklarını belirtti. Belediye hizmet binası projesindeki başkanlık ve hizmet ünitelerin deki iki blokta aynı anda hızlı bir şekilde çalışmaların devam ettiğini dile getiren Başkan Bulutlar,” Yapılan hizmet binası Palandöken İlçemizin adına yakışır bir hizmet binası olacak inşallah. İlçemizin en az 50 yılık ihtiyacını karşılayacak şekil de projelendirilmiştir” dedi.


PALANDÖKENE SELÇUKLU MİMARİSİ

Yenişehir Eski Aziziye Araştırma Hastanesi Adli Tıp giriş kısmında, 2 bloktan oluşan hizmet binası toprak zemin de 2...