23 / 04 / 2024

palandökende kalınacak yerler

palandökende kalınacak yerler

Doğu'daki kayak merkezlerinde kar kalınlıkları Palandöken'de 102, Bayraktepe Kayak Merkezi'nde 160 santimetre olarak ölçüldü

Yapı Kayıt Belgesi kalıcı imar hakkı sağlar mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan imar barışı uygulaması tam gaz devam ediyor. Yapı Kayıt Belgesi başvuruları 31 Ekim'e kadar alınacak. Peki Yapı Kayıt Belgesi kalıcı imar hakkı sağlar mı?

Bendevi Palandöken'den yapılandırma mağdurlarına ikinci şans talebi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada "Yapılandırması bozulanların ilk taksitini ödeyip yapılandırmalarını devam ettirebilmeleri için bir defaya mahsus hak tanınacak şekilde yasal düzenleme yapılmalı." diye konuştu.

Yüksekova'da planda konut olarak görülmeyen yerler taşınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İmar planında konut olarak görülmeyen yolda kalan yerler, çürük alanlar, yeni yere taşınacak. Metrekaresine göre site içinde evler vereceğiz" dedi.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı başvuru dönemi 19 Kasım 2015 tarihinde başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL alınacak.

Düzce'nin 5 yıllık imar planına ek yerler belirlenecek!

Düzce Belediyesi tarafından 5 yıllık imar planına dahil edilecek yerler Eylül ayı içinde yapılacak meclis toplantılarında gündeme alınacak.

Palandöken tesisleri ihalesi için son gün 30 Temmuz!

Palandöken tesisleri için 30 Temmuz'da son teklifler alınacak. En sıcak istekli Erzurum Büyükşehir Belediyesi. Başkan Sekmen, "İlgili bakanlarla görüştüm. İhale süreci tamamlanacak. Alan olmadı, hemen devir isteyeceğiz" dedi.

2000 yılında Türkiye'nin beş yıldızlı otelleri ödül üstüne ödül alıyormuş!

2000 yılında ABD'nin seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller, Türkiye'nin üç otelini altın listeye almış. Çırağan Palace, Swissotel ve Four Seasons ''Dünyada kalınacak en güzel yerler'' arasında sayılmış.

Palandöken'de haftasonu yoğunluğu yaşanıyor!

Kar kalınlığı 105 santimetre olan Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Pistleri dolduran yerli ve yabancı turistler, kayak yaparak güzel vakit geçirmeye çalışıyor.

Palandöken'de hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken, Konaklı ve Kars'taki Cıbıltepe kayak merkezlerinde hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Bölgede etkili olan yağışla birlikte kar kalınlıkları Konaklı Kayak Merkezi'nde 118 santimetreye ulaştı.

Apartmanlarda ortak yerler nelerdir?

Ana gayrimenkulün bağımsız bölümleri dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlerine "Ortak yerler" deniyor. Peki, apartmanlarda ortak yerler nelerdir? İşte apartmanlarda ortak yerler..

Palandöken'de nisan ayında kayak keyfi!

Türkiye'nin batı illerinde tatilciler denize girerken, Palandöken'de turistler kayak yapmanın keyfini yaşıyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışının ardından Palandöken Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 60 cm'ye ulaştı...

Kayakseverler hafta sonu Palandöken'e akın etti!

Kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı Palandöken Kayak Merkezinde aileleriyle pistleri dolduran çocuklar, sıcak hava nedeniyle kısmen eriyen pistte anne ve babalarının yardımıyla düşe kalka kaydı...

Apartmanda ortak yerler nelerdir?

Kat irtifakı veya kat mülkiyeti kurulmuş binalarda bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarayan yerlere ortak yerler denir. Peki apartmanda ortak yerler nelerdir?

palandökende kalınacak yerler Haberi

palandökende kalınacak yerler


     Palandöken'in özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ve rüzgar nedeniyle, bazı pist ve liftler bir süreliğine kayağa kapatıldı. Saatteki hızı yer yer 30 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle, kayağa kapatılan pist ve liftler, rüzgarın durmasıyla birlikte yeniden kayakseverlerin hizmetine sunulacak. 

     Bir otelin ön büro müdürü Ahmet Baykal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 75 olduğunu belirterek, Polonya, Ukrayna ve Rusya'dan misafirlerin bulunduğunu söyledi. 

     Uzun yıllardan sonra ilk kez çok iyi bir sezon geçirdiklerini anlatan Baykal, ''Güzel bir sezon geçiriyoruz. Kar yağışı da etkili oluyor. Bu sevindirici bir durum'' dedi. 

     

     -Bayraktepe- 

     

     Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan 2 bin 634 rakımlı Bayraktepe Kayak Merkezi'nde farklı ülkelerden gelen turistler, kayak...