24 / 04 / 2024

Palazzo Corpi

Palazzo Corpi

Serdar Bilgili’nin kiralayıp ‘Soho House’ isimli özel bir kulüp yapacağı eski ABD konsolosluğunun bulunduğu binanın restorasyonunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. Boyalı duvarın ardından tarihi resimler çıktı.

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm ile iklim dirençli binalar inşa edilecek!

İtalya'nın Napoli şehrinde tarihi Palazzo Reale Sarayı'nda düzenlenen "G20 Çevre Bakanları ile İklim ve Enerji Bakanları Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Doğuş-Bilgili ortaklığı için bir engel yok!

Rekabet Kurulu, Corpera Turizm Yatırımları A.Ş.’nin paylarının belirli oranda hissesinin Doğuş Holding tarafından, Palazzo Corpi GMBH’dan devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verdi.

Bilgili ve Şahenk ortaklığına izin çıkmadı!

REKABET Kurumu, Serdar Bilgili ve Ferit Şahenk'in ortaklığına izin vermedi. Kurul kararlarına göre, Corpera Turizm Yatırımlarının paylarının belirli oranda hissesinin Doğuş Holding tarafından, Palazzo Corpi GMBH'dan devralınmasına izin verilmedi..

Ferit Şahenk Corpera Turizm'e ortak oluyor!

Ferit Şahenk, ABD'nin dünyadaki ilk mülkü Palazzo Corpi'yi kiralayan Serdar Bilgili'nin şirketi Corpera'ya ortak oluyor. Corpera, 141 yıllık binada içinde otel, restoran ve kulübün de olacağı Soho House'u kuruyor

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kartalkaya'da oteller sezonu açtı!

Kartalkaya'da bulunan iki otel, kayak sezonunu kurban keserek açtı. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi.

ABD'nin en pahalı evi değişti!

Geçen aylarda La Palais Royale isimli ev Amerika’nın en pahalı evi olarak satışa çıkarılmıştı. Şimdi ise California Beverly Hills'te bulunan Palazzo di Amore birincilik koltuğunda...

Amerika'nın en pahalı evi 195 milyon dolar!

California Beverly Hills bölgesinde bulunan Palazzo di Amore isimli malikane 195 milyon dolarlık değeriyle Amerika’nın en pahalı evi olma unvanını ele geçirdi.250 kişiyi ağırlayacak balo salonuna sahip olan evin önünde bir de üzüm bağı bulunuyor

Sanat Halı, 2014 ürünlerini tanıttı!

Sanat Halı, Kaya Palazzo Golf Resort Otel Belek’te 2014 ürünlerini tanıttı. Toplam 700 bayinin katıldığı toplantıda söz alan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, ürünlerinin müşterilerden büyük ilgi gördüğünü ifade etti...

Palazzo Corpi Haberi

Palazzo Corpi

ABD’nin 94 yıl hizmet verdikten sonra 2001 yılında boşalttığı Tepebaşı’ndaki eski konsolosluk binasından bugünlerde özel bir restorasyon faaliyete var. Dünyada 40 bin üyesi bulunan ‘Soho House’ için hazırlanan tarihi binada özel restorasyon teknikleri kullanılarak, duvarlarındaki tarihi eserler gün yüzüne çıkartılıyor. Yapılan restorasyon çalışması sırasında ABD’li yetkililerinin duvarlardaki ve tavandaki çizimleri boyayarak kapattığı ortaya çıktı. Neredeyse 4-5 kat boyayla 10 santim kapatılan tarihi resimlerin ortaya çıkması sonrası, “Demek ki Amerikalılar da bu tip sansürler uygulayabiliyormuş” yorumlarına sebep oldu.


51 YILLIĞINA KİRALANDI


Özel üyelik sistemiyle çalışan Soho House için hazırlanan bina 51 yıllığına Bilgili Holding’e kiralandı. Bugüne kadar kimsenin görüntüleyemediği konsolosluk binasındaki eserler teker teker gün yüzüne çıkıyor. “Türkiye’de yapılmış en iyi restorasyon çalışmasına imza atıyoruz” diyen Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, “Özel...