19 / 04 / 2024

Palladium Towerın açılışı

Palladium Towerın açılışı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle 'dâhi bellek' lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ı Türkiye'ye davet etti. Palladium AVM'deki dev tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek.

Palladium Tower'ın açılışı için İstanbul'u resmedecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Palladium Tower açılışı nedeniyle “dahi bellek” lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire’ ı Türkiye’ ye davet etti. Stephen Wiltshire İstanbul’u dev tuvale resmedecek...

Stephen Wiltshire, Palladium Tower açılışı için Türkiye’ye geliyor!

İstanbul’u 45 dakika helikopterle gezecek olan dahi sanatçı, hafızasına kaydettiği İstanbul manzarasını, 24-28 Eylül tarihleri arasında Palladium AVM’de kurulan dev bir tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek...

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışına Bahreyn Kralı katılacak!

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Asya ile Avrupa’yı üçüncü kez birleştiren, dünyanın en geniş köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bugün açılışını yapacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın açılıyor!

Türkiye’nin gurur köprüsü, yarın açılıyor. Dünyada ilklere imza atan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde açılış öncesi son rötuşlar yapılıyor.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun’da, Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik ilave hat ile raylı sistem 30 kilometreye çıkacak ve vatandaşlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Tekkeköy ilçesine trenle gitme imkanına kavuşacak. Yeni güzergahın açılışı yarın gerçekleşecek.

Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'u ziyaret etti. Ağbal'ın ziyareti sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Ankara Osmanlı Pazarı bugün açılıyor!

Yandıktan sonra yeniden yapılan Osmanlı Pazarı’nın açılışını bugün yapacak olan Başbakan Yıldırım bir de müjde verdi: Ankara-İzmir arası 2019 yılında YHT ile 3.5 saate inecek

Gotthard Base Tüneli bugün açılıyor!

Rönesans İnşaat tarafından tamamlanan dünyanın en uzun ve en derin tüneli Gotthard Base bugün açılıyor. Zürih'ten Milano'ya gidişi 1 saat kısaltarak 2 saat 40 dakikaya düşürecek olan tünelin maliyeti 16 milyar Avro.

Gotthard Base Tüneli yarın açılıyor!

Gotthard Base Tüneli yarın açılıyor. İsviçre’deki tünel Alp Dağları’nın altından kazıldı ve Avrupa’nın farklı ülkelerine İsviçre’den geçişi kolaylaştıracak proje kabul ediliyor.

Ümraniye Modern East AVM bugün açılıyor!

200 milyon euroluk yatırımla Ümraniye’de hayata geçirilen Modern East Alışveriş Merkezi bugün açılıyor. 60 bin metrekare kiralanabilir alanı olan AVM’nin ikinci fazı bittiğinde bu rakam 90 bine çıkacak. AVM’de 2 bin 900 kişiye istihdam sağlanacak

Kocaeli Dubai Port Limanı'nın açılışı Cuma günü yapılacak!

Kocaeli’ndeki Dubai Port Limanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacak. Cuma günü açılışı yapılacak olan liman için bugüne kadar 600 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı.

Beko İzmir'de 4 mağazanın açılışını yaptı!

Beko Seferihisar, Çeşme, Altındağ ve Hatay İnönü Caddesi’nde olmak üzere 4 mağazanın açılışını yapıldı. Avrupa pazarında son 7 yılda payını artıran Beko, solo beyaz eşya pazarında lider konumda bulunuyor.

Malatya'da 8 dev yatırımın açılışı 7 Mayıs'ta yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımların açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağı, belirtilerek bu yatırımların hangileri olduğu duyuruldu.

Palladium Towerın açılışı Haberi

Palladium Towerın açılışı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle 'dâhi bellek' lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ı Türkiye'ye davet etti. Bugüne kadar Roma, Hong Kong, Frankfurt, Madrid, Dubai, Kudüs, Londra, Singapur ve New York'u resmeden Wiltshire, 45 dakika boyunca yaptığı helikopter turu sonrası hafızasına kazıdığı İstanbul manzarasını, Palladium AVM'deki dev tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek. 


Açılışa özel çalışma yaptık 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Tower'ın ekimde açılacağını belirterek, "Açılışa özel bir çalışma yapmak istedik. Bu dev tablo bugüne kadar projelerimize hak ettiği değeri vererek bizi üst sıralara taşıyan halkımıza bir teşekkürümüz" dedi. Stephen Wiltshire'ın New York için yaptığı çalışmayı gördüğünde çok etkilendiğini dile getiren Tahincioğlu, benzer bir çalışmanın İstanbul için yapılacak olmasından dolayı heyecan duyduğunu kaydetti. Resmin bir...