24 / 04 / 2024

Palmali Otelcilik bodrum

Palmali Otelcilik bodrum

Palmarina Bodrum’u hizmete açan Palmali Otelcilik, aynı bölgede ÖYK’den 370 milyon TL’ye aldığı arazide ikinci yat limanını yapacak.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Mandarin Oriental Bodrum'a 2 ödül!

Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli otelcilik ödüllerinden European Hotel Design Awards’da iki ayrı kategoride ödüle layık görüldü.

Palmali Otelcilik Bodrum'a 2'nci yat limanını yapacak!

Palmarina Bodrum’u hizmete açan Palmali Otelcilik, aynı bölgede ÖYK’den 370 milyon TL’ye aldığı arazide ikinci yat limanını yapacak.

Bodrum'da özelleştirme kararı!

Bordum'un Gökçebel köyünde bazı taşınmazların satışı ve işletme hakkının verilmesinin ihale sonucu açıklandı. İhalede, 370 milyon lira bedelle en yüksek teklifi, Palmali Otelcilik Turizm ve Acentecilik Limited Şirketi vermişti

Tilkicik Koyu ihalesini Palmali Group kazandı!

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Tilkicik Koyu’nda yat limanı, turizm tesisi ve konut imarlı 400 bin metrekarelik arazinin kiralama ihalesini, Palmali Group Company kazandı.

Bodrum’a yeni yat limanı yapılacak!

Satışa çıkarılan 400 bin metrekarelik arsanın ihalesinde en yüksek teklifi Palmali Otelcilik ve Turizm şirketi verdi. ÖİB'nin onayından sonra satış gerçekleştiğinde, yeni yat limanı yapılacak.

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü oldu!

Uzun yıllar otelcilik alanında görev yapan Fulya Sözer, Şubat 2015 itibariyle Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı.

Bodrum Otelcilik ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Çamlıca Şubesi açıldı!

Bodrum Otelcilik ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Çamlıca Şubesi, Ata Eremsoy Şube Müdürlüğü'nde 4 milyon liralık sermaye bedeli ile 8 Ocak tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Metemtur Bodrum Eskiçeşme'deki konutlarını sattı!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiindeki konutlarını sattı.

Palmali Otelcilik bodrum Haberi

Palmali Otelcilik bodrum

Bodrum’da Tilkicik Koyu’nda dünyanın en iyi marinaları arasında gösterilen Palmarina Bodrum’un sahibi olan Palmali Otelcilik’in, aynı bölgede kazandığı ihale onaylandı. Özelleştirme İdaresi’nin satışa çıkardığı, 400 bin metrekarelik arsanın ihalesinde 370 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Palmali Otelcilik, burada yeni bir yat limanı inşaatı için çalışmalara başlayacak.

ÖYK izin verdi

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Gökçebel köyündeki taşınmazların satışı ve işletme hakkının verilmesine ilişkin ihale sonucunu onayladı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Gökçebel köyündeki bazı taşınmazların satışı ile 942 parsel numaralı taşınmazın ve devletin hüküm ve tasarrufu altındaki deniz yüzeyi, kıyı, dolgu ve mendirek alanının işletme hakkının verilmesine ilişkin ihale sonucu onaylandı.

Palmali’nin Bodrum’daki diğer yat limanı Palmarina, 2013 yılında hizmete girmişti. 2010’da Cefi Kamhi’den Bodrum Yalıkavak’taki marinayı satın...