28 / 03 / 2024

Pamukkale karayolu

Pamukkale karayolu

Daha önce iki kez plastik kasalarla Pamukkale yolunu kapatan bir grup, karayolunu bu sefer de briketlerle duvar örerek kapattı.

'Mülk sahibiyiz' diyip Pamukkale'ye girişi kapattılar!

Denizli Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolu, mülk sahibi olduklarını iddia eden bir grup yolu trafiğe kapattı.

'Mülk sahibiyiz' diyip Pamukkale'ye girişi kapattılar!

Denizli Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolu, mülk sahibi olduklarını iddia eden bir grup yolu trafiğe kapattı.

Pamukkale Güzelköy Cemevi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Alevi vatandaşların da yaşadığı Güzelköy Mahallesi'nde talep üzerine cemevi yapımını başlattı. Gürlesin, kısa zamanda inşasına başlanan cemevinde kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Osmancık D100 Karayolu ticaret merkezi oluyor!

Osmancık Belediyesi ilçenin ekonomik potansiyelini büyütmek amacıyla önemli bir projeye imza attı. D100 Karayolu, Amasya sınırına kadar olan 18 kilometrelik ticaret merkezine dönüşüyor.

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor!

Denizli'nin turizm cenneti Pamukkale'de, M,S. 692 yılında depremle oluşan Roma Dönemi'nden kalma açık alandaki Kleopatra havuzu, soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde de yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

Pamukkale Kurtluca'da ihtiyaç sahibi iki aileye prefabrik ev yapıldı!

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurtluca Mahallesinde evleri yıkılmak üzere olan ihtiyaç sahibi iki ailenin yüzünü birlikte yeniden modern prefabrik evler yaparak güldürdü.

Pamukkale'de dev kompleksin inşaatına başlanıyor!

Pamukkale Belediyesi, Aktepe Mahallesi'nde başlattığı ve büyük kısmını tamamladığı üst yapı ve çevre düzenlemesi hamlesi sonrası büyük bir yatırıma daha imza atıyor.

Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim!

Denizli Pamukkale'de hayata geçen Şehr-i Şifa Tesisleri toplam 244 daireden meydana geliyor. Yılda 15 günlük tatil imkanı bulunan Devremülk projesinde 75 odalı otel de yer alıyor. Şehr-i Şifa Pamukkale iletişim bilgileri şöyle;

Pamukkale Şehr-i Şifa'da satılık devremülk!

Pamukkale Şehr-i Şifa Tesisleri'nde 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Proje dahilinde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Pamukkale Belediyesi'nde imar çalışmaları konuşuldu!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmaların en iyi seviyeye ulaşması için “İmar Çalışmaları İstişare Toplantısı” kapsamında ilgili mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Pamukkale'de imar çalışmaları için toplantı düzenlendi!

Denizli’nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

Pamukkale'de imar çalışmaları toplantısı yapıldı!

Denizli’nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

3. köprüde önce karayolu sonra demiryolu açılacak!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona hızla yaklaşılıyor. Gelecek yıl tamamlanması öngörülen 3. köprüde, otoyol ve raylı sistem eş zamanlı tamamlanacak. Önce karayolu ardından demiryolu açılacak.

Pamukkale turizmin vazgeçilmezi olacak!

Sağlık turizmiyle hızla gelişen Pamukkale, bu yıl iki milyon lira yatırını yaparak hem yerli hem de yabancı turistlerin vazgeçilmezi olacak. Belediye, dünyada söz sahibi olmak için tüm hızıyla çalışıyor.

Pamukkale karayolu Haberi

Pamukkale karayolu

Bir grup, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde bulunan Denizli'deki Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan karayolunun üzerinden geçtiği arazinin kendilerine ait olduğunu iddia ediyor. Kişiler, daha önce iki kez plastik kasalarla yolu kapatarak, 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı astı. Arazinin tapulu malları olduğunu iddia eden ve haklarının verilmesini isteyen grup, bu kez briketle duvar ördü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma, yolu kapatan 5'i kadın, 15 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler karakola götürülürken, karayolundaki briketler de kaldırılarak ulaşıma açıldı.