28 / 03 / 2024

Pamukkale turizm

Pamukkale turizm

Sağlık turizmiyle hızla gelişen Pamukkale, bu yıl iki milyon lira yatırını yaparak hem yerli hem de yabancı turistlerin vazgeçilmezi olacak. Belediye, dünyada söz sahibi olmak için tüm hızıyla çalışıyor.

Pamukkale en çok turist çeken ören yeri oldu!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Pamukkale'nun en çok turist çeken ören yeri olduğunu belirtti..

Pamukkale turizmde zirveyi bırakmıyor!

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale Örenyeri’nin, bu yıl ilk 8 aylık verilere göre ören yerleri arasında en fazla ziyaret edilen yer olduğunu söyledi.

Pamukkale Turizm Bandırma'da seferlere başladı!

Pamukkale Turizm, Bandırma da da seferlere başladı. Mustafa Dalgıç Türkiye'de günlük 700 sefer ve 290 farklı noktaya seferlerinin olduğunu hatırlattı ve Bandırma'da da başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Pamukkale Turizm Çorlu seferlerine başladı!

Adım adım Trakya Projesi ile yola çıkan Pamukkale Turizm, Lüleburgaz dan sonra Çorlu'da da hizmet vermeye başladı. Pamukkale Turizm Çorlu yazıhanesi düzenlendi ve ilk sefer gerçekleştirildi.

Pamukkale termal turizm projeleriyle dikkat çekiyor!

Eski çağlarda termal sağlık merkezi olan Pamukkale, asırlarlar sonra, eski kimliğini kazanacak. Çok uluslu oteller zinciri Hilton'un Denizli'de arsa aldığı, termal tedavi ve kür merkezi konseptinde bir otel yapacağı öğrenildi.

Pamukkale'yi iki günde 26 bin kişi ziyaret etti!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale'yi, girişin ücretsiz olduğu Kurban Bayramının üçüncü ve dördüncü günü, yağışlı havaya rağmen yaklaşık 26 bin kişi ziyaret etti...

Adem Oklu: Antalya'ya gelen turistin 5 milyonunu Pamukkale'ye çekeceğiz!

Adem Oklu: "Pamukkale'de turistlerin rehbersiz gezebilmelerini sağlayan "akıllı telefonla rehbersiz gezinti" uygulamasını başlattık" dedi. Oklu, Antalya'ya gelen 15 milyon turistin 5 milyonunu Pamukkale'ye çekmeyi hedeflediklerini de söyledi

Turizm Haftası'yla Pamukkale 21 Nisan'da ücretsiz gezilecek!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Turizm Haftası dolayısıyla vatandaşların 21 Nisan Pazar günü Pamukkale'yi ücretsiz gezebileceğini bildirdi

Pamukkale'de turizm imarlı arsa satılacak!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 6 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Pamukkale Turizm 200 şubesini kapatıyor!

Pamukkale Turizmin Türkiye genelinde 200 şubesini kapatacağı ve biletlerin ağırlıklı olarak internet üzerinden satışa çıkarılacağı bildirildi.

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Richmond Pamukkale Thermal yenilendi!

Richmond International Genel Koordinatörü Ümit Yaşar Atalay, Richmond Pamukkale Thermal otelin tamamen yenilenerek 5 yıldızlı turizm tesisi statüsüne ulaştığını söyledi.

Pamukkale Kleopatra havuzu turistlerin akınına uğruyor!

Denizli'nin turizm cenneti Pamukkale'de, M,S. 692 yılında depremle oluşan Roma Dönemi'nden kalma açık alandaki Kleopatra havuzu, soğuk havanın etkili olduğu bu günlerde de yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor.

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

A Pamukkale Taşımacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi 20 milyon 400 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Mehmet Korkmaz: Pamukkale'de yabancı turist sayısı azaldı!

Denizli'nin dünyaca ünlü turizm cenneti Pamukkale'ye yılın ilk 6 ayında 700 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz "Yabancı turist sayısında ciddi azalma var'' dedi.

Pamukkale'de turizm sezonu öncesi çalışmalar başladı!

Denizli'de Pamukkale Belediyesi tarafından UNESCO'nun dünya miras listesinde bulunan turizm merkezlerinden "Beyaz Cennet' Pamukkale, kırmızı suyu ile ünlü Karahayıt ve Akköy mahallelerinde yaklaşan turizm sezonu öncesinde çalışmalara hız verildi.

TOKİ, Pamukkale'de termal kent kurdu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutlarla birlikte inşa edilen pansiyonların, bölgenin termal turizm açısından cazibe merkezi haline gelmesine önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Pamukkale Karahayıt Mahallesi turizm merkezi olacak!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı M. Ergün Turan, Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesinde farklı versiyonda bir kentsel dönüşüm yaptıklarını dile getirdi.

Pamukkale turizm Haberi

Pamukkale turizm

TÜRKİYE'NİN parlayan yıldızı haline gelen Pamukkale, Denizli'nin de turizmdeki en önemli lokomotifi. Beyaz Cennet Pamukkale ile birlikte termal sağlık merkezi olan Karahayıt, turizm için Pamukkale'nin en popüler mekanları, Termal sağlık merkezi konusunda önemli yatırımlar yatıklarım söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin "Sadece bu yıl iki milyon lira yatırım yapak. Amacımız termal sağlık konusunda Türkiye'de ve dünyada söz sahibi olmak" dedi.

ÇOK YOL KATETTİK 

Pamukkale, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibi vatandaşa daha güzel bir ilçe yaşatmak için de var gücüyle çalışıyor. Denizli nüfusunun üçte birinin Pamukkale ilçesinde bulunduğunu söyleyen Başkan Gürlesin "Yeni kurulan bir belediyeyi zor şartların beklediğini bilerek bu işe başladık. Yaptığımız çalışmalarda biz hep hızlı hareket ettik. Bu hızlı hareketimiz neticesinde de güzel başarılar elde ettik. İlk 8-9 ay...